Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteğiyle harekete geçen Trabzonspor, Marsilya'dan Samuel Gigot'un ardından Moukoudi için de harekete geçti.

26 yaşındaki deneyimli stoper Harold Moukoudi için AEK Atina'ya yapılan ilk teklif reddedildi ancak Trabzonspor yönetimi, yeni bir teklif için görüşmelerin sürdüğünü duyurdu. Türk kulübü, hem Moukoudi'nin transferi için diğer alternatifleri de değerlendiriyor hem de AEK'nın bonservis talebine cevap vermeye çalışıyor.

Moukoudi'nin kariyerini yeniden canlandırmak istediği ve Trabzonspor'a sıcak baktığı belirtiliyor. Oyuncunun gelecek sezon için yeni bir mücadele arayışında olduğu ve Türkiye pazarının kendisi için cazip olduğu ifade ediliyor. AEK'nın da transferi gerçekleştirmesi durumunda, Samuel Gigot'u takas olarak gönderebileceği iddia ediliyor.

Trabzonspor'un defans hattını güçlendirmek için yoğun çaba sarf ettiği bu dönemde, Moukoudi transferinin nasıl sonuçlanacağı futbol kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Bordo-mavili takımın yönetimi, transfer stratejilerini belirlerken Moukoudi'nin durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY