Orhan Karakullukçu’nun Oğullarından Duygusal Veda

Orhan Karakullukçu’nun oğlu İlker Karakullukçu, babasıyla olan güzel anılarından bahsederek, "Babam gerek hukukta gerek sporda tüm iddialarını Trabzon’da ortaya koydu. Sanayi tesisleri kurdu, belediye başkanlığı yaparak şehre büyük hizmetlerde bulundu" dedi. Diğer oğlu Gürhan Karakullukçu ise, "Babam, hem Cumhuriyeti hem de imparatorluğu aynı sevgiyle öğreten biriydi. Trabzon’u çok sevdi, şehrine olan sevgisi hep büyüktü" ifadelerini kullandı.

Dostlarından ve Meslektaşlarından Duygusal Mesajlar

Dönemin Belediye Başkan Vekili Hasan Cömert, Karakullukçu’yu "efsane bir belediye başkanı" olarak nitelendirirken, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, onun Trabzon için büyük hizmetler yaptığını vurguladı. Ahmet Metin Genç de Karakullukçu’nun cesur adımlar attığını ve vizyoner bir lider olduğunu belirtti.

Eski Bakan Karaismailoğlu'ndan Takdir

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karakullukçu’nun zor bir dönemde görev yaptığını vurgulayarak, onun değerli fikirlerinin Trabzon’a ve Türkiye’ye katkı sağlayacağını ifade etti.

Son Veda

Trabzon'da 4 Günlük Su Kesintisi! Sular Ne Zaman Gelecek? Trabzon'da 4 Günlük Su Kesintisi! Sular Ne Zaman Gelecek?

Orhan Karakullukçu, Trabzon halkının büyük sevgisiyle uğurlandı. Altyapıya ve şehrin gelişimine yaptığı katkılarla gönüllerde yer edinmiş olan Karakullukçu, Sülüklü'deki aile kabristanında defnedildi.

Kaynak: 61SAAT