Arsenal döneminde uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra geldiği Trabzonspor’da çıktığı antrenmanda sakatlık yaşayan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu sakatlığını atlatıp takımla birlikte çalışmalara başladı. Pazartesi günü oynanacak olan Alanyaspor maçı için form tutmaya çalışan yıldız oyuncunun forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın durumunu yakından takip ettiği Pepe de bir an önce Bordo-Mavili formayı giymek için oldukça sabırsız. Ancak yeni bir sakatlık yaşamasından endişe edilen Pepe’nin doğru zamanda oynatılması yönünde fikirlerin olduğu belirtiliyor. Taraftarların da büyük beklenti içinde olduğu Fildişi Sahilli sağ kanat oyuncusu Nicolas Pepe’nin performansı büyük merak konusu. Teknik direktör Abdullah Avcı, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Pepe’den övgü dolu sözlerle bahsetmişti. Pepe’nin takımın kalitesini yükselten isimlerden biri olduğunu söyleyen Avcı, “Özel oyuncu. Bize iyi maçlar da kazandıracak.
Sakatlanmadan en iyi şekilde antrenman ve maç süresini planlayarak hareket edeceğiz. Pazara kadar bir şey söylemek istemiyorum. Pazar günü doktorla konuştuktan sonra Pepe ile ilgili bir şey söylenebilir” ifadelerini kullanmıştı. Fildişi Sahilli yıldızın Alanyaspor maçının kadrosunda olması bekleniyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY