SGK, Türkiye genelindeki Bağkur emeklilerine kaplıca hizmetinin bedava olduğunu duyurdu. Bu uygulama, emeklilerin sağlık ve mutluluk bulmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kaplıcaların sıcak sularının sağlık üzerindeki olumlu etkileri, emeklilerin yaşam kalitesini artıracak. Kaplıcalara gitmek isteyen emeklilerin öncelikle doktor raporu alması gerekecek. Bu rapor 6 ay boyunca geçerli olacak ve SGK onayladıktan sonra emekliler ücretsiz olarak kaplıcalardan faydalanabilecekler.

Emeklilerin bu hizmetten yararlanabilmesi için doktordan bir rapor almaları gerekiyor. Bu rapor, SGK tarafından onaylanacak ve 6 ay boyunca geçerli olacak. Bu süre içinde emekliler kaplıcalara ücretsiz gidebilirler.

Bir zamanların ünlü süt ürünleri markası iflas ediyor! Ürünleri raflardan kalktı Bir zamanların ünlü süt ürünleri markası iflas ediyor! Ürünleri raflardan kalktı

Bu düzenleme, emekliler için hem sağlıklarına iyi gelecek hem de onları mutlu edecek. Kaplıcalar sayesinde emekliler, daha sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşayabilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ