Bakan Yerlikaya, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, kahraman Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan kahramanımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin makamları ali olsun.” ifadelerini kullandı.

MSB: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bugün şehit olan Mehmetçiklerimizle ilgili paylaşımda bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "8 Eylül 2024 tarihinde şehit düşen silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri yer aldı.

KAZA SONRASI BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Şampanya Şişesinin Mantar Fırladı! Genç Kızın Burnu Kırıldı, O Anlar Kamerada! Şampanya Şişesinin Mantar Fırladı! Genç Kızın Burnu Kırıldı, O Anlar Kamerada!

İhbarla bölgeye sağlık, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve UMKE ekipleri sevk edildi. Yaralı askerlerden 3’ü, Sikorsky tipi askeri helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınmıştı. Diğer yaralılar ise Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, sabah saatlerinde bölgede sağanak yağışın etkili olduğu öğrenildi.

Editör: Birol Sancak