Ertuğrul Doğan, Farozlular Derneği, Trabzon Barosu ve Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı ile sohbet etti Ertuğrul Doğan, Farozlular Derneği, Trabzon Barosu ve Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı ile sohbet etti

“Değerli üyem, seçimi kaybetmiş malum kişilerin sosyal medyada yaptığı asılsız ihbarlar üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından bir tedbir olarak geçici bir süre TSYD Başkanlığı’ndan uzaklaştırılmış bulunuyorum. Derneğe kayyum atanmıştır. Anadolu'dan gelen gazeteci arkadaşların usulsüz bir şekilde Genel Kurula davet edildiği ve seçimi böyle kazandığım iddia edilmektedir. Hiçbir üyemiz satın alınamaz, oyunu peşkeş çektirmez."
Tongsir, Anadolu’dan başlayan hamlenin bazı kesimler tarafından hazmedilemediğini belirterek, "Anadolu'dan gelen bu birlikteliği çekemeyenler sonunda dersini alacaktır. Bu kısa süreçte Levent'te olacağımı bilmenizi isterim. Biz seçimle geldik, seçimle gideriz," diyerek süreç hakkında kararlılığını ifade etti.
TSYD'nin geleceğiyle ilgili bu gelişme, spor camiasında yankı uyandırırken, dernek içindeki durumun kayyum sürecinde nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK