Başkan Tavlı, yaz sezonunda Ünye’de yağışların etkisiyle denizin yeterince kullanılamadığını belirterek, bu durumun önüne geçmek için iki yeni açık havuz projesi başlattıklarını söyledi. Tavlı, “Yeni kadınlar plajımıza bir adet ve aile plajı olarak hizmet vermeye başlayan eski kadınlar plajına içerisinde aquapark da bulunan bir adet olmak üzere toplam iki adet açık havuz kazandıracağız. 2025 yılı yaz ayına kadar her iki projeyi de tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Yeni kadınlar plajına gelen olumlu geri dönüşlerin doğru bir projeyi hayata geçirdiklerini gösterdiğini ifade eden Başkan Tavlı, “Yeni kadınlar plajımız sadece şehrimizde yaşayan değil, ilçe dışından gelen misafirlerimiz tarafından da yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Bu da bizleri son derece mutlu etmektedir” şeklinde konuştu.

Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı

Başkan Tavlı, her iki projede yer alacak açık havuzların denize girilemeyen zamanlarda iyi bir alternatif oluşturacağını belirterek, Ünye halkına ve misafirlere daha iyi hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU