Büyükşehir Belediyesi’nin Desteği Üretimi Arttırdı
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılık projeleri kapsamında, yerel üreticilere verdiği destekle Emine Mutlu da faydalanan üreticilerden biri oldu. Süt üretiminde yaşadığı muhafaza sorunları nedeniyle sütünü değerlendiremeyen Mutlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 200 litrelik süt soğutma tankı desteği ile sütünü koruma altına aldı. Bu sayede sütünü daha sağlıklı ve değerinde pazarlama fırsatı buldu.

TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması’nda Şampiyon KTÜ! TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması’nda Şampiyon KTÜ!

"Süt Tankları Kurtarıcımız Oldu"
Hayvancılığı severek yapan Emine Mutlu, "Başlangıçta isteksizdim ama zamanla ineklerimle ilgilenmekten büyük keyif aldım. Şimdi onlar benim çocuklarım gibi oldu," dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği süt tankı desteği hakkında konuşan Mutlu, "Sütü muhafaza etmede çok zorlanıyorduk. Tank sayesinde artık sütümüzü güvenle saklayabiliyoruz. Bu tanklar bizim kurtarıcımız oldu. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.


Muhabir: AYTEKİN AKAY