Karşılaşmanın 45.dakikasında Enis Destan’ın kırmızı kart görüp sahada 10 kişi kalmasına rağmen Bordo-Mavili ekip mükemmel bir mücadele ortaya koydu. Fırtına, zorlu müsabakayı Edin Visca, Denswil ve Foutas’ın mükemmel golleriyle 3-2 kazanmayı bildi. Bordo-Mavili ekip, 22’de Mendes ve 79’da Paoletti’nin gollerine engel olamadı. Müthiş gollerle 8 Mayıs’ta Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan rövanşta tur için avantajı yakalayan Trabzonspor kupayı ne kadar istediğini gösterdi.

STAT: Papara Park

HAKEMLER: Ali Şansalan*, Murat Tuğberk Curbay*, Süleyman Özay*

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Meunier**, Mendy**, Denswil***, Eren Elmalı**, Berat Özdemir** (Dk.86 Fernandez*), Enis Bardhi*** (Dk.86 Umut Güneş*), Edin Visca***, Nicolas Pepe*** (Dk.90+2 Orsic*), Fountas*** (Dk.57 Onuachu**), Enis Destan?

Fatih Karagümrük: Sirigu**, Veseli* (Dk.46 Sangare*), Biraschi**, Ceccherini**, Levent Mercan**, Rohden* (Dk.78 Paoletti**), Feghouli** (Dk.88 Teklic*), Emre Mor** (Dk.78 Can Keleş*), Eysseric**, Mendes**, Güven Yalçın** (Dk.56 Markao*)

GOLLER: Dk.15 Edin Visca, Dk.41 Denswil, Dk.49 Fountas (Trabzonspor), Dk.22 Mendes, Dk.79 Paoletti (Fatih Karagümrük)

SARI KARTLAR: Eren Elmalı, Fountas (Trabzonspor), Birachi, Emre Mor, Levent, Eysseric (Fatih Karagümrük)

Trabzonspor'a Başkanın Bahsettiği Dünya Yıldızı Transfer Geliyor: Orta Sahayı Ona Emanet Etti! Trabzonspor'a Başkanın Bahsettiği Dünya Yıldızı Transfer Geliyor: Orta Sahayı Ona Emanet Etti!

KIRMIZI KART: Dk.45 Enis Destan (Trabzonspor)

Editör: Birol Sancak