Sık sık yönetim değişikliği ile gündeme gelen Trabzon Akçaabat’ta bulunan Özel 7M Hastanesi yeni Yönetim Başkanı Üyesi OP.Dr.Ercan Yavuz Hastanenin yeni yönetim kurulunu temsilen gerçekleştirdiği basın toplantısında, yeni Yönetim Kurulu ve hastanenin çalışma alanları gibi birçok konu ele alındı.

VIP hizmet anlayışını benimsedik

Özel 7M Hastanesinin yeni yönetim ortakları; Yönetim kurulu başkanı, plastikten rekonstruktif ve estetik cerrahi uzmanı Ercan Yavuz, Yönetim kurulu başkan yardımcısı Plastik,Rekonstruktif ve estetik cerrahi uzmanı Ömer Ambarcıoğlu ve Kulak Burun boğaz hastalıkları uzmanı Erol Yıldırım, Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Evren Akmut,Kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı Erol Öztürk, Göz hastalıkları Uzmanı Kemal Türkyılmaz, İş insanı Yalçın Yavuz ile hizmet vermeye devam etme kararı aldı.

4175b175-d534-4e65-b6fa-a7ff5348ae8b

7m hastanesi Bashekimi anestezi ve reanimasyon uzmanı Gökay Ateş, Başhekim Yardımcımız GETAT uzmanı Timur Beg ile yenilen yapısı hastalara daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefleyen butik ve VIP hizmet anlayışını benimseyerek fark yaratmayı amaçladı.

Konforlu bir tedavi süreci

OP.Dr.Ercan Yavuz ,”hastalarımıza sunduğumuz hizmetleri daha da geliştirmek ve onlara konforlu bir tedavi süreci yaşatmak amacıyla butik hizmet anlayışını benimsiyoruz. Bu anlayış çerçevesinde, hastalarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak olanaklara ve teknolojiye sahip özel odalar ve hizmetler sunarak onların konforunu ön planda tutuyoruz” dedi.

VIP hizmet seçenekleri ile de sektörde öne çıkmayı hedefleyen 7M Hastanesi, bu hizmet kapsamında, hastalara özel danışmanlık, daha kapsamlı ve hızlı tetkik imkanları, özel konaklama ve transfer hizmetleri sunarak hastaların memnuniyetini üst düzeyde tutmayı amaçladıklarını, güçlü hekim kadrosu ile birlikte, hastalara sunulan sağlık hizmetlerinin çeşitliliğini ve kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

OP.Dr.Ercan Yavuz ,”Alanında uzman ve deneyimli doktorlarımızla birlikte, çağdaş tıp teknolojisi ve en son tedavi yöntemlerini kullanarak hastalarımızın sağlıklarını en iyi şekilde korumayı ve iyileştirmeyi hedeflemekteyiz.Türkiye'nin özellikle sağlık turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda, yurt dışından gelen hastalarımıza özel hizmetler sunarak ülkemizi sağlık turizminde daha da ön plana çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda, hastanemizde sunulan hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırarak, yurt dışından gelen hastaların güvenle tercih edebileceği bir kurum olmayı amaçlamaktayız” ifadelerini kullandı.

Güçlü bir şekilde yeniden kollarımızı sıvadık

OP.Dr.Ercan Yavuz ,” Bölgemizin seçkin hastanesi olan Özel 7M 3 yıla yakındır hizmet vermeye devam ediyor. Hastanemizin açılışı pandemi dönemine denk gelmişti. Ardından devam eden sıkıntılı birkaç yönetim değişikliğinden sonra geçtiğimiz 1,5 ay içerisinde yeni yönetim ve ortaklık yapısı ile hastanemize 7 kişilik hekim ağırlıklı yeni bir yönetim kurulu oluşturduk.  Hastanemizin geçmişte çalışan, hastanemize katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni yönetim kurulu olarak güçlü, azimli ve umutlu bir şekilde yeniden başladık kollarımızı sıvadık. Hastanemiz geçmişte olduğu gibi genel bir hizmet anlayışı çerçevesinde devam edecektir. Butik bir hastane konsepti ile yolumuza devam edeceğiz sadece, bu çerçevede hızlı, etkin, güvenilir, hem hasta hem de çalışan dostu bir anlayışla hizmet vermeye çalışacağız” ifadelerini söyledi.

ı-3

Ciddi ve etkin bir çalışma içerisindeyiz

Hastanenin bölgeye olan katkılarının altını çizen OP.Dr.Ercan Yavuz, ülkenin turizm potansiyelinin farkında olduğunu, bu çerçevede şehri ziyaret eden turistlerin sağlığı ve sağlık turizmi alanı çerçevesinde ciddi ve etkin bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Açılışın pandemi döneminde olması hastanenin kendini kanıtlama ve tanıtma noktasında kötü bir döneme denk geldiğini ifade eden OP.Dr.Ercan Yavuz, bu dönemin geçmişte kaldığını, gelecekte daha güzel işlerle anılacağının da altını da çizen Yavuz, güzel haberler ile beraber gündeme geleceğini söyledi.

Hızlı ve etkin çözüm sunma odaklıyız

Yavuz,” Hastanemiz 75 yataklı ve 30 kadrosu bulunan bir hastane olmakla birlikte, 20 küsür Uzman hekim kadrosu ile çalışmalara devam ediyor. Birkaç eksik branşımız var onları tamamlama  süreci içerisindeyiz. Ana branşların tamamı hastanemizde bulunmaktadır. Spesifik branşlardan olmayan var onalar da bu tip hastanelerin bünyesinde yer almayan branşlar, biz hızlı ve etkin çözüm sunma odaklıyız. Dolayısıyla bu hastaneye gelen insanlar işlerini pratik, hızlı ve kaliteli bir şekilde görecekler” dedi.

Fiyatlama politikasını orta seviyede tutacağını dile getiren Yavuz, giriş ve hizmet bedellerinin ücretinin makul bir biçimde tutacağını, uçuk bir fiyat ile halkın karşısında çıkmayacağını ifade etti.

Yavuz,” geçmiş ortaklarımız ve yönetimden de aramızda kimse bulunmamaktadır. Bütünüyle yapı, yönetim ve hissedarlarımız da köklü bir değişiklik yaptık. Farklı bir yönetim değişikliği planlamıyoruz, düşünmüyoruz. Hastane müdür ve müdür yardımcılarımız profesyonel bir kişilerden oluşacaklar. Burası ortaklık yapısından kaynaklanan bir yönetim kuruludur. Yönetimimizde profesyonel bir yönetim ve çalışma düzenimiz var bunu arttırarak ve büyüterek devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Gayretimiz öncü bir hastane olmak

 OP.Dr.Ercan Yavuz,” gayretimiz öncü bir hastane olmak, yeniliklerin tarafında bulunmak,çağdaş tıp teknolojisinin ve tıp pratiğinin bir parçası olmak. Kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet sunmak. Kurum ve halkımızdan destekleri bekliyoruz“ dedi.

Yeni ortakları ve yönetim kurulumları ile birlikte, hastalara sunulan hizmetlerde sürekli iyileşme ve gelişme sağlayan Özel 7M Hastanesi,” sağlık sektöründe öncü bir konuma gelmeyi amaçlıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.