Emeklerle Büyüdük Çiftçimizin Yanında Olduk Emeklerle Büyüdük Çiftçimizin Yanında Olduk

Dünya genelindeki iklim değişikliğine bakıldığında gelecekte en cazip olacak merkezlerden birisi Karadeniz bölgesi.
KÜLTÜR YOLU TRABZON
Karadeniz bölgesi hem doğası hem de denizi ile birlikte adeta göz kamaştırıyor. tarihi değerleri de görenlere son derece cazip ve farlı geliyor.
Trabzon’da başlayan Cumhurbaşkanlığı himayelerindeki Kültür yolu festivali sebebiyle de yoğunluk yaşanacak. Cumartesi Atatürk alanında başlayan etkinlik gece konserleri ile devam etti. Kültür bakanlığının Trabzon’a gösterdiği bu ilgi için teşekkür ediyoruz.
ALGI ÇABASI BOZULDU
Değerli Okurlar, Dünya’da kültür, sanat, spor, siyaset ve gerilimler algı ile yönetilmeye ve yönlendirilmeye çalışılıyor. Bunu bizlerde sık sık yaşıyoruz.
Trabzon Uzungöl’de 5 yıl önce yaşanan bir olumsuz hadise yeniden gündeme getirildi ve dolaşıma sokuldu. Maksat ‘terör var, gitmeyin’ algısı yaratmak. Kısa sürede Trabzon valiliği açıklama yaptı ve işin gerçeği ortaya kondu 
Bu arada TAKA Gazetesi de benzer saldırı ile karşı karşıya kaldı. Bir yıl önce TAKA Gazetesi muhabirlerinin Kunduracılar ve Meydan civarında Vatandaşlara turizmi sordular.
15 vatandaşı dinlediler. Bunlardan 3-4’ü Körfez ülkelerinden gelen turistler için eleştiri yaptı, diğerleri ise Turistlerin büyük bir nimet olduğunu ve Trabzon’un Turistsiz olamayacağını anlattılar. Uluslararası tur işi yapan bir firma takagazete.com’da yer alan bu görüntüleri kesti, kırptı ve olumsuz olan görüşleri bırakarak yaydı. Araştırmadan yerel basında bunun üzerinden TAKA Gazetesini eleştirdi. Oysa turizm konusunda ne kadar hassas olduğumuzu tüm okurlarımız  biliyordu.
MİLLİ SEVİNÇ KISA SÜRDÜ    
Değerli okurlarımız, Türk milli takımının Euro-2024’e galibiyetle başlaması Türk halkını mutlu etmişti. Ancak ikinci maçta Montella takımı değişti ve Portekiz karşısında milliler hiçbir varlık gösteremediler. Şimdi Çekya maçı var. Bu maçta  alınacak beraberlik bile millileri bir üst tura taşımaya yetecek. Ancak Çekya’nın Milli takımımız karşısında kolay, kolay pes etmeyeceğini de söyleyelim. TAKA Gazetesi olarak millilerimize başarılar dileyelim.
TRANSFER RÜZGARI
Sevgili Okurlar, Trabzonspor yeni sezon öncesinde önemli transferler yaptı. Bugün başlayacak olan Transfer sezonunda bombalar art arda patlayacak. Rangers’tan Lunstram ve Barisic bugün yarın İstanbul’a gelecek. Trabzonspor Euro-2024 sonrasında Draguş’a kavuşacak. Yine Ndidi ve Cham transferlerinde son aşamaya gelindi. Nwakeme ise Trabzonspor’da ikinci baharını yaşayacak. Trabzonspor Transferden 8-10 isimle birlikte çıkacak ve bu kadro ile hem lig hemde Avrupa’da  mesafe almaya çalışacak. TAKA Gazetesi’nin Macaristan’da da Nurgül Günaydın ile Trabzonspor’u adım adım takip edeceğini söyleyelim.
Mutlu Haftalar TAKA

Kaynak: HABER MERKEZİ