Çiftçiler acele etsin! Destek ödemesinde son 24 saat Çiftçiler acele etsin! Destek ödemesinde son 24 saat

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarına özel yeni bir kampanya ile Kurban Bayramı öncesinde alışverişleri daha avantajlı hale getiriyor. Belirli sektörlerde yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlerde toplamda 750 TL hediye para kazanma fırsatı sunuluyor.

Kurban bayramına sayılı günler kala birçok banka müşterilere özel yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Yeni kampanyalar sayesinde vatandaşlar yaptığı harcamalardan büyük tutarlarda kazanç elde edebiliyor. Ziraat Bankası tarafından Bankkart’a özel yeni kampanya da duyuruldu. 

750 TL VERİLECEK

1 ile 20 Haziran arasında Bankkart ile Bankkart anlaşmalı  market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinde  Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira kazanılabilecek. Milyonlarca kullanıcısı olan Bankkart .yaptığı yeni kampanyalarla birlikte dikkat çekmeye devam ediyor. Kampanyadan kazanılan hediye paralar anlaşmalı olan tüm işyerlerinde kullanılabiliyor. Vatandaşlar kazandıkları bankkart puan sayesinde harcamalarını ücretsiz yada indirimli şekilde gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ