TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan 1461 Trabzon, 2024-2025 sezonuna büyük bir motivasyonla şampiyonluk hedefiyle başlıyor. Lacivert-Kırmızılılar, teknik direktör Zafer Turan yönetiminde sezon öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

İlk etap çalışmalarını Hekimoğlu Demir Döküm Tesisleri'nde tamamlayan takım, ardından Bolu Abant'ta gerçekleştirilen ikinci etap kampında kuvvet ve taktik odaklı antrenmanlarla formunu yükseltti. Bu kamp sürecinde 3 hazırlık maçı oynayan 1461 Trabzon, takımın performansını değerlendirme ve eksiklerini görme fırsatı buldu.

Yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabını yine Hekimoğlu Demir Döküm Tesisleri'nde sürdüren takım, 1 Eylül Pazar günü başlayacak olan sezonun ilk maçında Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Bu süreçte, takım eksiklerini kapatarak sezona en iyi şekilde başlamayı hedefliyor.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu

Transfer çalışmalarını da sürdüren 1461 Trabzon, kadrosunu güçlendirmek adına Enes Karakuş, Ebrar Cumur ve Yusuf Türk'ü kadrosuna kattı. Yönetim, mevcut oyuncu grubunu daha da kuvvetlendirerek sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefliyor.

Lacivert-Kırmızılılar, taraftarlarının da desteğiyle bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirveye oynayarak, şampiyonluk hedefine ulaşmayı planlıyor. 1461 Trabzon, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatmak için sahaya çıkmaya hazır.

Muhabir: AYŞE SANCAK