Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

1461 Soğuksuspor Başkanı Serkan Öztürk ve yönetim kurulu ile birlikte çalışacak olan Alparslan, Trabzon amatör futboluna hizmet etme fırsatından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Futbolculuk dönemindeki heyecanını yönetici olarak da sürdüreceğini ifade eden Alparslan, başarılı bir işadamı olarak da tanınıyor.

Alparslan, 1461 Soğuksuspor'un altyapı ve organizasyon olarak Trabzon futbolu için büyük bir değer taşıdığını belirtti ve bu ailenin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerden oluşan bir yönetim kurulu olarak, Trabzon ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı hedeflediklerini vurgulayan Alparslan, hem A takım hem de altyapının gelişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Futbolun kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu ifade eden Alparslan, futbolun içinde kalmaktan duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekledi.

Muhabir: AYŞE SANCAK