Geçen yıl da Trabzonspor'un gündeminde olan Rocha ile ilgili iddialara yanıt veren menajerlik şirketi, bordo-mavililerle herhangi bir görüşme yapılmadığını belirtti.

Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak! Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak!

“TRABZONSPOR İLE GÖRÜŞME YAPMADIK”

CSKA Moskova ile sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan Brezilyalı defans oyuncusu Willyan Rocha'nın menajerlik şirketi, “Şu anda Trabzonspor ile Rocha konusunda hiçbir görüşme yapmıyoruz. Türk kulübünün müşterimiz için yaptığı teklif hakkında da bir şey bilmiyoruz. CSKA ile yeni bir sözleşme hakkında görüşüyoruz” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Trabzonspor taraftarları arasında hayal kırıklığı yarattı.

2 STOPER BÖLGESİNDE DE OYNAYABİLİYOR

Sağ ayaklı olan Willyan Rocha, hem sağ stoper hem de sol stoper pozisyonlarında görev yapabiliyor. Trabzonspor'un savunma hattını güçlendirmek için düşündüğü Rocha, versatil yapısıyla dikkat çekiyor.

Trabzonspor'un transfer çalışmaları sürerken, Willyan Rocha'nın menajerlik şirketinden gelen bu açıklama, bordo-mavililerin yeni sezon planlarını nasıl etkileyecek merak konusu. Taraftarlar, kulüpten gelecek yeni transfer haberlerini heyecanla bekliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN