Bakan Uraloğlu ve Bakan Ersoy, Trabzon’da inşası tamamlanan yeni dış hatlar gelen yolcu terminali ve CIP binasının açılışını gerçekleştirecek. Ayrıca, şehrin önemli turizm destinasyonlarında incelemelerde bulunacaklar. Başkan Mumcu, “Trabzon, ulaşım ve turizm alanında Türkiye’ye öncülük eden bir şehir. Bakanlarımızın destekleriyle bu alanlardaki yatırımlarımızı artırarak sürdürülebilirliği sağlayacağız,” dedi.

Trabzon’un Gururu: Yılın Çırağı Gülhanım Başaran’a Ziyaret Trabzon’un Gururu: Yılın Çırağı Gülhanım Başaran’a Ziyaret

“Sadece Trabzon Değil, Bölge İstihdamına Da Katkı Sunacağız”

Başkan Mumcu, Trabzon’da bugüne kadar eğitimden teknolojiye, kültürden sanata birçok alanda önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, “Ancak turizm ve ulaşım, şehrimizin gelişiminde başı çeken konular oldu. Bu alanlardaki çalışmalarımız, hem şehrimizin hem de bölgemizin istihdamına büyük katkı sağlayacak. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olma yolunda, bakanlarımızla birlikte el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Trabzon, bugün atılacak adımlarla sadece şehir için değil, bölge genelinde de büyük bir gelişim fırsatına kavuşacak. Bakanların ziyaretleri, şehrin kalkınmasında önemli bir kilometre taşı olacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU