Teşekkür ve Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Seçim sonrası teşekkür ve hayırlı olsun ziyaretlerine Araklı ilçesinden devam eden Başkan Genç, ilk olarak AK Parti Araklı İlçe Teşkilatı’na gitti. İlçe Başkanı Ahmet Serdan ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Genç, daha sonra Araklı Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Hüseyin Avni Coşkun Çebi ve mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi. MHP ilçe teşkilatıyla da buluşan Başkan Genç, ilçe gezisini esnaf ve halk ziyaretleri ile tamamladı. İlçe teşkilatında partililere seslenen Başkan Genç, “Araklı her zaman davasına bağlıdır. Cumhurbaşkanımıza söz verdim. Derece yapacağım dedim. Birinci olmak nasip oldu. Araklı büyük bir irade ortaya koydu. İlçe başkanımız nezdinde bütün emek veren dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bunun karşılığı Araklı bizden hizmet bekliyor. Hiçbir mazerete sığınmayacağız, bahane üretmeyeceğiz. Makamda oturup, oradan kararlar verip, uygulamayacağım. Tüm mahallelerimize gideceğiz. Hep beraber el ele verip, bizden beklenen hizmetleri yerine getirmenin gayretinde olacağız” dedi.

Rize'de Kot Farkı Nedeniyle Yapılan Asansör Büyük Beğeni Topladı Rize'de Kot Farkı Nedeniyle Yapılan Asansör Büyük Beğeni Topladı

Yatırımlar ve Projeler

Başkan Genç, Araklı’ya yeni yatırımlar kazandıracaklarını belirterek, “Araklı İtfaiye Merkezi’nin ihalesini yaptık. Dağbaşı-Bayburt Yolu takip edeceğimiz konulardan biri. Araklı’ya bir Tekstil Kent oluşturalım istiyoruz. Araklı'da kapasite ve potansiyel var. Çok ciddi bir istihdam alanı oluşacak. Belediye başkanımızın küçük sanayi siteleriyle ilgili ayrı bir çalışması var. Yeşilyurt Grup Yolu’muz var. Biz bu konulara vakıfız. Araklı Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi'yle ilgili de çok net bir kararlılığı ortaya koyduk. Oradaki soruna çözüm olmazsa daha radikal bir karar almamız gerekecek. Bunun gayreti içerisinde olacağız. Oranın ahalisi de bizim vatandaşımız. Bayburt yolunu kullanan TIR’cılarımız trafiği sıkıştırıyor. Bu konu ile ilgili hazırlık yapacağız, Karayolları ile de görüşeceğiz. Bunun gibi konularımız önceliğimiz, sorunları çözmek için daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Ziyareti

Başkan Genç, Araklı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşüne en çok güç veren ilçelerin başında geldiğini belirterek, “Bununla gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletini yeniden ayağa kaldırmıştır. Ona güç vermemiz lazım. Allah nasip ederse ilk ziyaretini de Trabzon'umuza yapacak. Onun bilgisini aldık. Büyükşehirler arasında birinci olmamız bu ziyarete anlam katıyor. Cumhurbaşkanımızın bu ziyareti bize onur verecek, gurur verecek. Onu layıkıyla hep birlikte karşılayacağız. Trabzon buluşması da ayrı anlam taşıyacak. Yeni dönemin ilk startı olacak. Hep beraber el ele bu hizmet dönemini sürdürelim. Hem partimize, hem ülkemize, hem şehrimize, hem Araklı'mıza faydalı işler yapalım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sorunlara Çözüm ve Muhtarlarla İşbirliği

Araklı Belediyesi’nde Başkan Çebi ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Genç, “Sorunun en iyi çözümü o sorunun yaşandığı yerden üretilir. Ben buna inanıyorum. Sorunlara çözüm üretmek için ahenkli çalışmayla daha verimli sonuç alabiliriz. Halkımız bizi sorunları çözmek için görevlendirildi. Muhtarlığa bir seçilmiş makam değerini veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah ondan razı olsun. Muhtarlarımız adına da ona müteşekkiriz. Muhtarları, mesai arkadaşı anlayışıyla gören bir Cumhurbaşkanımız var. Biz de onun talimatları doğrultusunda aynı anlayışı yerelde uygulamakla mükellefiz. Bu hizmet dönemini güzel ve verimli geçirelim istiyoruz. Burada da en büyük mesai paydaşımız, birlikteliğimiz sizlerle olacak. Yeni dönemde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler var. Araklı'mızda güzel bir hizmet dönemi olsun istiyoruz. Bunun için daha çok çalışacağız” dedi.

Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, ziyaretlerinden ötürü Başkan Genç’e teşekkür ederek ilçenin sorunlarını dile getirdi.

Büyük Bir Başarı

AK Parti Araklı İlçe Başkanı Ahmet Serdan, Başkan Genç’in her zaman yanında olduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımıza Türkiye'de ilk üç sözü verirken biz de tribünden sizi alkışlıyorduk. Büyükşehirler arasında üç değil, birinci olduk. Ülke adına, ilimiz adına, ilçemiz adına bir başarıdır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, tüm seçmenlerimize, tüm AK Parti camiasına şükranlarımızı sunuyoruz. Bunun dışında çöp tesisi problemimiz var. Oturduğum mahalle tesisin hemen bitişiğinde olduğu için oradaki insanların ne yaşadığını, ne hissettiğini, neler düşündüğünü çok iyi yaşayan birisi olarak da buna tercümanlık yapıyorum. Bu konudaki çabanızı da görüyoruz. İnşallah en yakın zamanda sonuçlarını alırız. İlçemize teşrifinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK