Sürmene 8. Olağan İlçe Kongresi Gerçekleşti
Sürmene Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kongrede, Hasan Basri Şahin yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kongreye, AK Parti Muğla Milletvekili ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Kadem Mete, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Etkinliğe, ayrıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Çebi ve AK Parti MKYK Üyesi Meryem Sürmen de iştirak etti.

"Eksiklerimiz Var, Çözecek Olan Erdoğan’dır"
Kongrede yaptığı konuşmada, Ahmet Yüksel Gülay, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde büyük ilerleme kaydettiğini şu sözlerle ifade etti:
“Yolumuz taşlı ve dikenli olsa da yürümeye devam ediyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da böyle başladı ve aynı kararlılıkla devam ediyor. Eksiklerimiz var, ancak bu eksiklikler de onun liderliğinde çözülecek. Ülkemiz sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, savunma sanayiinde çağ atladı.”

Başkan Hamza Bilgin’den Ankara’da Kritik Temaslar: Arsin’e Yeni Projeler Yolda Başkan Hamza Bilgin’den Ankara’da Kritik Temaslar: Arsin’e Yeni Projeler Yolda

"Sel Felaketinde Birlikte Hareket Ettik"
Bölgede yaşanan sel felaketine de değinen Gülay, belediyelerin hızlı müdahalesiyle sorunların giderildiğini vurguladı:
“Üç hafta önce büyük bir sel felaketi yaşadık. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz anında müdahale etti. Eskiden bu imkanlar yoktu. Şimdi her türlü imkanı seferber ederek vatandaşın yanında oluyoruz.”

"Birlik ve Beraberlikle Her Sorunun Üstesinden Gelebiliriz"
Türkiye’nin 40 yıldır terörle mücadele ettiğini belirten Gülay, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı:
“Etrafımız kan gölü. Ama biz, birlik ve beraberlikle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olmadığına inanıyoruz. Yeter ki bir olalım ve liderimizin arkasında dimdik duralım.”

Bu açıklamalarıyla Gülay, hem Türkiye’nin geldiği noktayı hem de birlik içinde hareket etmenin önemini bir kez daha vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN