Kayıtsız Kalmadık

Başkan Bak, yaklaşan il başkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, tabanda görülen değişim talebini Genel Merkeze taşıdıklarını belirtti. “Bu salonlarda sizlere söz verdiğimiz gibi, bu değişimin öncülüğünü, sizden aldığımız güven ve talimatla Genel Merkeze götürdük. Bu değişimden sonra ilk yerel seçimlerimizi yaptık” ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kızılcahamam Kampında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kızılcahamam Kampında

2028’e Hazırlanmalıyız

Başkan Bak, değişimin ardından gelen seçim zaferine değinerek, “Gerçekten bu değişim, tabanda ve ülkemizde bizlere güvenin yansıması şeklinde büyük zaferle seçimleri geçirdik. Ancak bu seçim tam anlamıyla zafer olarak nitelendirilmemeli. Önümüzde 2028 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri var ve bu seçimlere hazırlanmalıyız. İşimiz zor, kolay değil. 22 yıllık parti devleti haline gelmiş, bu ülkede bütün kurumları eline geçirmiş siyasi iktidarla mücadele etmek durumundayız. CHP örgütlerinin, zor zamanlarda nasıl başarıya ulaştığını, devletine, milletine sahip çıktığını hepimiz biliyoruz. O güç bizde var ve sonsuza kadar olmaya devam edecektir” dedi.

Katılımcılar

Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu’na, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Murat Özçilingir, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, eski il başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN