Atik, belediye otobüslerinde klimaların çalışmamasıyla ilgili olarak, "Son dönemde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait Of-Trabzon seferi yapan belediye otobüslerinde klimaların çalışmaması konusunda birçok vatandaşımızdan şikayetler aldık. Yaz aylarının sıcak günlerinde, toplu taşıma araçlarının klimalarının çalışmaması halk sağlığını ve konforunu olumsuz etkilemektedir" ifadelerini kullandı.

CHP Of İlçe Başkanlığı olarak vatandaşların haklı şikayetlerini dikkate aldıklarını ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden bu konuda acilen çözüm üretmesini beklediklerini vurgulayan Atik, belediyeden üç temel beklentilerini şu şekilde sıraladı:

Acil Çözüm: Klimaların bakım ve onarım çalışmalarının hızla yapılması ve kısa süre içinde tüm otobüslerde klimaların sorunsuz bir şekilde çalışmasının sağlanması.

Başkan Genç, Kanuni’yi Anmak İçin Macaristan’da Kültürel Köprüleri Güçlendiriyor Başkan Genç, Kanuni’yi Anmak İçin Macaristan’da Kültürel Köprüleri Güçlendiriyor

Düzenli Bakım: Klimaların düzenli olarak bakım ve kontrollerinin yapılmasıyla benzer sorunların tekrar etmesinin önlenmesi.

Vatandaş Bilgilendirmesi: Belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında vatandaşların düzenli olarak bilgilendirilmesi ve şeffaf bir iletişim kurulması.

Atik, açıklamasını "CHP olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ve haklı taleplerinin takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu sorunu en kısa sürede çözmesini bekliyoruz" ifadeleriyle tamamladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN