Erdoğan, maçın hemen ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile millî futbolcular Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile görüştü.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, O Transfer İçin Fransa'ya Uçtu! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, O Transfer İçin Fransa'ya Uçtu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknik direktör Montella ile yaptığı görüşmede takımı tebrik ederek, "Mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert'in attığı gol şampiyonanın en önemli golü sayılabilir. Arda'nın attığı gol de dört dörtlük bir goldü. Bütün futbolcuların gözlerinden öpüyorum." dedi. Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynanacak karşılaşmaya davet etti.

Erdoğan'ın, millî takımın başarısını kutlaması ve önümüzdeki maç için başarı dilemesi, Türk futbolseverler tarafından memnuniyetle karşılandı. A Millî Takımımızın EURO 2024 yolculuğunda gösterdiği performans, ülke genelinde büyük bir sevinçle karşılandı ve destek gördü.

Muhabir: AYTEKİN AKAY