Sürmene'ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Genel Müdür Kul'a, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, TİSKİ İşletmeler Dairesi Başkanı Yusuf Keskin, Koordinasyon Şube Müdürü Ercan Çağlayan ve Sürmene İlçe Şefi Fatih Sekban eşlik etti. İlçedeki Muratlı, Yukarıçavuşlu, Üzümlü, Petekli, Ormanseven, Yeniay mahallelerindeki içme suyu sorunlarının çözümü için mevcut su alım yerlerinin durumunu değerlendiren ekip, yeni su alım yerlerinin tespitini yaparak çalışmalarını ilerletti.

Samsun'un Çarşamba İlçesinde Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yaralandı Samsun'un Çarşamba İlçesinde Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yaralandı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul, "Bayram sürecinde de ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçelerimizdeki içme suyu sorunlarını tespit etmeye ve çözüm üretmeye devam ediyoruz. Sürmene'de gerçekleştirdiğimiz incelemelerde, önemli adımlar attık ve ilçenin su temini konusunda iyileştirmeler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. Kul, Trabzon genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu teminini sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.


Kaynak: HABER MERKEZİ