Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ünlü sanatçı İsmail Türüt’ü Trabzon’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Genç, “Ganita Akşamları programımızın bu akşam önemli bir misafiri var.

Yöremizin güzel sesli insanı, ülkemize ve uluslararası alana yayılmış olan İsmail Türüt ile beraberiz. Şehrimize teşrifi için kendisine teşekkür ediyoruz. İsmail Türüt’ü çok seviyoruz. Fanatik Trabzonsporludur ve sesiyle, güzel besteleriyle bizi çok etkilemiştir. Aynı zamanda milliyetçi ve vatansever bir sanatçımızdır. Filistin’de katliam yapan İsrail’e ‘katil’ diyebilen nadir sanatçılardan biridir” şeklinde konuştu.

"Trabzon Başkanına Kavuştu Sonunda"

Ünlü sanatçı İsmail Türüt, Trabzon’da kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı Başkan Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti. Türüt, Başkan Genç hakkında duygularını dile getirerek, "Ahmet Metin başkanım, Trabzon’a çok yakıştınız. Trabzon sonunda başkanına kavuştu. Açın sonuna kadar kapıları camları, meşhurdur Trabzon’da Ganita akşamları” şeklinde atma türkü söyledi. Trabzon’a ve Trabzonspor’a olan bağlılığını da ifade eden Türüt, "Trabzonlu hemşehrilerimi severim, Trabzonsporlu olmaktan da gurur duyarım” dedi. Ayrıca, Filistin’de yaşanan olaylara değinerek, "Filistin’de soykırım yapan İsrail’e lanet olsun" dedi.

Bu özel gecede, İsmail Türüt’ün performansı ve Başkan Genç’in konuşmaları, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Ganita Akşamları, Trabzonlular için unutulmaz bir geceye daha sahne oldu.

Tarihi Kiliseden Camiye: 100 Yıllık Yolculuk Tarihi Kiliseden Camiye: 100 Yıllık Yolculuk

Muhabir: AYŞEN KARABİNA