Trabzon Kent Konseyi 19. Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti Trabzon Kent Konseyi 19. Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti

Erkan, tamamen kendi bağımsız iradesiyle bir kadro kurarak Trabzon'daki İYİ Parti teşkilatlarını şekillendirecek. Genel Merkez tarafından kendisine tam destek verilen Erkan, bu görevi titizlikle yerine getireceğini ifade ediyor.

Yeni dönemde İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatlarında kadınlar ve gençlerin ağırlık kazanacağı belirtiliyor. Ayrıca, partiden ayrılan, küsen veya darılan herkese birlik ve beraberlik mesajı ile zeytin dalı uzatılacak.

Opr. Dr. Muhammet Erkan, samimi bir şekilde her kesimi dinleyerek istişare yaparak yol almayı hedefliyor. Özellikle 31 Mart yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde kazandığı deneyim ve öz güvenle İYİ Parti'ye Trabzon'da yeni bir soluk ve heyecan katmayı amaçlıyor.

İYİ Parti Trabzon'da yaşanan istifaların ardından doktorun nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Bu süreci takip etmek ve gelişmeleri görmek önem taşıyor.
TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Birol Sancak