"Sevgili Kaplanlar," diyerek başlayan mesajında Ozan Tufan, "Bu özel kulüpte geçen iki yıldan sonra, hayatımda yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Birlikte paylaştığımız onca şeyden sonra, buradan ayrılmak kolay bir karar değildi. Sahaya adım attığım andan itibaren, tezahüratlarınız ve cesaretiniz beni evimde gibi hissettirdi. Kulübe olan tutkunuz ve bağlılığınız gerçekten ilham verici ve sizin için çalmak büyük bir onurdu. Beni kendinizden biri gibi kucakladığınız ve birlikte yarattığımız unutulmaz anılar için teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor! Trabzonspor Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Tufan, mesajında ayrıca Hull City'deki tecrübeleri ve destekleyici ortamı için takım arkadaşlarına, antrenörlere ve kulüp personeline teşekkür etti. Özellikle Acun Ilıcalı başkanı ve Tan Kesler başkan yardımcısına da teşekkürlerini iletti ve rehberliklerinin kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı.

"Hayatımın geri kalanında yaşadığım tüm tecrübeleri burada taşıyacağım. Umarım gelecek bize en iyisini getirir," diyerek mesajını sonlandıran Ozan Tufan, yeni dönemde Trabzonspor formasıyla başarılar elde etmeyi umduğunu da belirtti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN