Rektör Çuvalcı: "Onur Duyuyorum"
Mazbata töreninde konuşan Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle Rektörlük görevine tekrar atanmış olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Başta Cumhurbaşkanımıza, YÖK Başkanımıza ve tüm YÖK üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Trabzon Plakalı Araç Esenyurt'ta Zincirleme Kazaya Neden Oldu Trabzon Plakalı Araç Esenyurt'ta Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Yeni Dönemde Hedefler Belirlendi
Prof. Dr. Çuvalcı, yeni dönemde eğitim kalitesini artırma, araştırma-geliştirme faaliyetlerini hızlandırma ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlama hedeflerine odaklanacaklarını belirtti. “KTÜ olarak, sadece eğitim ve araştırma faaliyetleriyle değil, topluma değer kazandıran bireyler yetiştirme misyonuyla da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

YÖK Başkanı Özvar’dan Tebrik Mesajı
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Çuvalcı’nın üniversiteyi daha ileriye taşıyacağına inandığını belirten Özvar, rektörlük döneminin başarılı geçmesini temenni etti.

KTÜ’de Yeni Dönem Başlıyor
Mazbatasını alarak görevine resmen başlayan Rektör Çuvalcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin eğitim, araştırma ve toplumsal hizmet alanlarındaki başarılarını artırmak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Muhabir: AYŞE SANCAK