Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş’ı 3 - 0’lık net bir skorla yenen Bordo Mavili, taraftarı heyecanlandırdı . Taka olarak sorduk; Sizce Trabzonspor sezon sonu şampiyonluk kupasına tekrar kavuşur mu?

2. ve 3.’lük kesin


Kasım Uçar “Aslında Trabzonspor’u tutmuyorum Beşiktaşlıyım , iki gün önce güzel bir galibiyet aldılar. Trabzonspor iyi gidiyor bu kadroyla daha da iyi gider . Şampiyonluk sanmıyorum ama 2. Veya 3.’lük kesin gibi duruyor mevcut durumda.” ifadelerini kullandı.


Şehir her zaman arkasında


Nihat Engin “Şampiyonluğa oynar zaten Beşiktaş’ı yenmiş olması bizim için çok büyük bi avantaj oldu puan farkını da kapatmış oldu. Takımın biraz ısınması birbirine alışması gerekiyor malum öyle bir eksikliğimiz var ama bence şuan takımda herkes birbirine saygı duyuyor ve seviyor yavaş yavaş oturmaya başladı. Şehir zaten her zaman arkasında o sene bu sene dediğimiz yıl inşallah bu senede olacak, Son dönemde güzel trasferler oldu ama toparladı takım. ” diye ifade etti.


Avrupa kupalarına rahat bir şekilde gideriz


Onur Değirmenci “Bu sana bana göre şampiyonluğa net oynar bana göre sadece defans hattında biraz eksikliğimiz var. Şuan ki mevcut kadroyla bütün takımların korkulu rüyası olmaya hazırız. Şampiyonluk gelmezse 2 ve ya 3 sıra gözüyle bakıyorum bu sene Avrupa kupalarına rahat bir şekilde gideriz” şeklinde konuştu.


İsminin olduğu her yerde şampiyonluğa oynar


Turgay Yılar “ Tabii ki Trabzonspor’un isminin olduğu her yerde şampiyonluğa oynar. Defans bölgesinde biraz sıkıntımız var umudumuz o yönde her zaman destekliyoruz tabii ki de. Şampiyonluk gelmemesi durumunda ilk 3’de görüyorum şuanlık.” İfadelerini kullandı.

Rakiplerimiz de çok iyi


Koray Tayfun Sezer “Şuanlık mevcut kadroda şampiyonluk görmüyorum ilk 3 ve ya 4 de bitiririz diye düşünüyorum. Oyunumuzu performansımızı beğeniyorum ama rakiplerimiz de çok iyi ve daha oturmuş takımları yıldız oyuncuları var. Bizde çok iyi transferler yaptık özellikle 6 numaramız Mendy transferi oldukça başarılı bi oyuncu. Ama şampiyonluk havasına girersek kendimizi kandırırız.“ ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş maçı zirveyi zorlayacağımıza işaret


Mahmut Karahan “ Daha erken son maçtaki durumu gördük yeni trasferlerimiz iyi kumaşa benziyor şampiyonluk zor ama zirveyi zorlayacağımıza işarettir bu oyun. Şuanlık kesin bir şey demekte doğru olmaz ama kadrolara bakarsak ilk 3’e gireriz Galatasaray,Fenerbahçe sonrasında da biz Trabzonspor gelir.” şeklinde konuştu.

İlk 3 kesin 


Ergin Yılmaz Er “Şuanki oyunu güzel önceki akşamda maçtaydık beğendik takımı. Kadromuz iyi tabii ki biraz daha takviye şart tabii ama. İlk 3’e gireceğimize kesin gözüyle bakıyorum gönül ister ki direkt şampiyon olur diyebilmek ama zor gibi .” sözlerini kullandı.

Futbolcular bütünleşirse daha iyi oluruz


Enes Özkan “Şuan ki kadroyla, oyunla şampiyonluğa oynar inşallah bozmaz ve üstüne koyarak devam eder. Futbolcular bütünleşirse ve Pepe’de takıma katılırsa çok iyi olur. Oyunu da çok beğeniyorum Beşiktaş gibi bir rakibe karşı çok güzel performans sergiledik. Şampiyonluk olmazsa da ilk 3 kesin” şeklinde ifade etti.


Her zaman şampiyonluğa oynaması lazım


Aslan “ Bana göre son zamanlarda Trabzonspor çok güven vermiyor, bir aşağı bir yukarı gidiyor istikrar önemli. Ama bizde şehirde futbolun içinden geliyor futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Trabzonspor gibi büyük bir takımın her zaman ne olursa olsun şampiyonluğa oynaması lazım hatta kesin şampiyon olması lazım“ ifadelerini kullandı.