Trabzonspor Kulübü geçtiğimiz günlerde kombine kartlarını kamuoyuna satışa sundu. Satışa sunulan kart fiyatları kimi taraftarı memnun ederken kimi taraftarı ise üzdü. 

Trabzonspor’da kombine kart fiyatları, Fırtına Tribün 4 bin, Doğu Üst Tribün 6 bin, Batı Alt/Üst Tribün 7 bin, VIP Silver Tribün 15 bin, VIP Gold Tribün 20 bin, VIP Platinum A-C Tribün 25 bin ve VIP Platinum B Blok 30 bin liradan satışa sunulan kart fiyatları hakkında Trabzonspor taraftarları ne düşünüyor? 

BENİM KOMBİNE ALMA LÜKSÜM YOK!

Metehan Akyüz,”Son yapılan zamlardan dolayı bence normal fiyatları ama zamlar olmasaydı çok pahalı olurdu. Benim kombine alma lüksüm yok. İnsanların da alması şüpheli o kadar fiyatı kimsenin vereceğini sanmıyorum. “ dedi. 

Muhammet- Mustafa,”Fiyatlar baya pahalı alamıyoruz. Alabileceğimizi sanmıyoruz. Durumu olanlar alabilir olmayanların alabileceğini sanmıyorum. Formayı 3 sene önce almıştık. Şuan baya patladı fiyatlar alım gücü azaldı.”ifadelerini kullandı. 

Ahmet Aksu,”Kombine fiyatları çok yüksek, ben engelliyim Passoligim var benim ben alamam ama başkaları alır bu millet paraya para demez alır. Takımımıza her şey feda olsun.” İfadelerine yer verdi. 

TRABZONSPOR KULÜBÜ BENİ ÇOK ÜZDÜ!

Faik Çamurcu,”Kombine fiyatları yüksek değil ama ben bu sene kombine almayı düşünmüyorum. Trabzonspor kulübü beni çok üzdü. Ben her sene kombineli taraftar olarak statta yerimi alırdım. Ben bu sene kombine almayacağım. Başka topçuları izlemek istemiyorum. Kulüp futbolcularda devamlı al al, satmaya gelince ver parasını gönder ondan sonra da bu durumu taraftardan çıkar.

Passoligimi yeniliyorum ama almayacağım. Maddi olarak bence çoğu kişinin Passolig bile alabileceğini sanmıyorum. Bu sene Lig Tv bile iptal etmeyi düşünüyorum. İzlemek dahi istemiyorum çünkü bir taraftar olarak gerçekten üzülüyorum. Her sene 3 forma ve kombinesini alan bir taraftar olarak üzüldüğüm için almayacağım. Yöneticilere kızdığım için takıma asla kızmam ama bu yöneticilerle bu iş asla olmaz. Artık herkes ayağını yorganına göre uzatması lazım. Biz bu biçilen fiyat ile Serkan’ı filan izlemek istemiyoruz. İyi ve yerli topçuların en iyisini izlemek istiyoruz. “ cümlelerine yer verdi. 

Muhammet Saymaz,”Biz esnaf olarak kombine fiyatlarını biraz pahalı buluyoruz. “ dedi.

TAKIM BÜYÜK OLDUĞU İÇİN FİYATLAR DA YÜKSEK!

Merve Karaca,” Gereksiz çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Zaten şampiyonda olamadık. Başkalarının kombine alabileceğini sanmıyorum ama alabilen alır yine diye düşünüyorum. “ belirtti. 

İbrahim Kalyoncuoğlu,”Kombine fiyatları bu piyasaya göre çok normal, söylenecek fazla bir şey yok. Alır tabi herkesin kendine göre bir bütçesi var. Zamanla her şey düzelecek. “ açıklamasında bulundu. 

Umut Sağlam,“Ekonomik açıdan bakarsak zor, büyük bir takım olduğu için kombine fiyatları normal, ekonomik yönünden bakmakta herkes haklı, alım gücü önemli burada, takım büyük bir takım olduğu için fiyatların da yüksek olması çok normal, toplum açısından bakarsak alabilen olur alamayan olur. Çalışan biri kombine alabilir. Kombine dediğimiz şey tek maç ile sınırlı bir şey olmadığı için alınabilir.” Diye konuştu.