Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor ile oynan maçta yenilen Trabzonspor bu gece Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor taraftarları ise Kasımpaşa maçında ikiye bölünmüş durumda taraftarların yarısı Trabzonspor’un yeneceğini söylüyor yarısı ise Trabzonspor’un geçmişte oynadığı maçlara bakarak yenileceğini öne sürüyor. Taka Gazetesi’de Trabzon sokaklarında bordo mavili taraftarlara Kasımpaşa maçını sordu.

TAKIMIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ HİÇ BEĞENMEDİK!

Asaf Birinci, “Trabzonspor'u ligin başından beri takip ediyorum, takımın bütünlüğünü hiç beğenmedim. Takım bütün enerjisi ile oynamadı, hiç beğenmedim. Orta saha, forvet gibi yerlere yeni transferler gerekiyor. Kasımpaşa maçında da yenileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Tahir Kasap, "Bu sene takımın iyi olduğunu düşünmüyorum, bizim için zor bir maç olacak ama az bir fark ile kazanacağımızı düşünüyorum. 2-1 biz alırız, takımın ön liberosu çok zayıf, şampiyonluktan sonra ön libero iyice düştü. Savunma, orta saha ve hücumda da büyük eksikliklerimiz var. Yapılanma yapıyorlar inşallah seneye daha iyi olacağız. Bu maçta Trabzonspor kazanır” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR 2 HAFTADIR BİR ŞEY SERGİLEYEMİYOR

Murat Koç, "Trabzonspor’un 2 haftadır bir şey sergilediği yok, Kasımpaşa ile oynanacak maçımızı iyi görmüyorum. Performanstan hiç memnun değilim, berabere biteceğini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Utku Mert Tosun, "Trabzonspor’un hali ortada önceki senelere göre performansı düştü. Bu performansa rağmen kazanma ümidimiz var. Skoru 2-1 olarak tahmin ediyorum. Az da olsa Trabzonspor’a karşı bir memnuniyetim var” ifadelerine yer verdi.

YÖNETİM GÖREVİNİ YAPAMIYOR!

İsmail Çolak, "Sahadan memnunum sadece yönetimin görevini yaptığını düşünmüyorum. Bu sezon Trabzonspor’dan bir başarı beklemiyoruz. Bir sürü sponsorluk aldık eğer ekonomik yönden Trabzonspor düzeliyorsa saha sonuçlarında her şeye katlanırız. Her zaman Trabzonspor’un ekonomisi düzeltmesi bizim için önemlidir. Yönetimin yaptığı transferler sonuç veremedi. Yönetim alt yapıya önem vermeli. Seneye iyi transferler yaparak daha dinç olurlar. Dıştan transferler yaparak kulübün takımı borç batağına sürüklemesine gerek yok. Kasımpaşa maçının berabere biteceğini düşünüyorum” dedi.

TRABZONSPOR KÖTÜ PERFORMANS SERGİLİYOR

Bülent Cumhur, "Ben Trabzonspor’un hiçbir maçını kaçırmadım. Paris Trabzonsporlular dernek başkanıyım, 2 haftadır maça gidiyorum, Trabzonspor’un bu kadar kötü performans sergilediğini bu zamana kadar hiç görmemiştim. Trabzonspor bu sene sahada yok. Antalyaspor maçını gördükten sonra Galatasaray maçının da yenilgi ile sonuçlanacağını biliyordum. Biz sahada futbol oynayamıyoruz, bizde hiçbir şey yok. Eğer Kasımpaşa maçında da yenilirsek sonradan oynayacağımız Beşiktaş maçında yönetim de dahil olmak üzere her yerden dağılırız. Transfer yapamadılar, yapılan transferlerin de hepsi fiyasko, para verelim ama en iyisini alalım, 1-0 olsun bizim olsun diyoruz” açıklamasında bulundu.

KASIMPAŞA MAÇINDA YENİLECEĞİZ!

Halil İbrahim Kaynak, "Gelen transferlimizin çoğu sakat zaten, lig için iyi transfer lazım bize, Gomez’i gönderdiler Umut Bozok’la da olacak bir iş değil, Kasımpaşa maçında yenileceğimizi düşünüyorum en fazla beraberlik gelir. 1-1 biter diyorum” şeklinde konuştu.

Bülent Karadeniz, "Kasımpaşa maçı büyük ihtimalle berabere sonuçlanır, Trabzonspor bu sene pek iyi durumda değil, bu hafta gol yemeden geçmeyeceğini düşünüyorum, maç 1-1 biter. Kasımpaşa bu sene hızlı oynuyor, Trabzonspor’un ayak uydurabileceğini sanmıyorum. Biz maçı alamayız gibi, takım hala oturmadı” dedi.

Ayşe Sancak