Transferlerle gündemden düşmeyen Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Mislav Orsic, Onuralp Çevikkan gibi isimleri geçtiğimiz günlerde bünyesine katmıştı.

 Yeni transferler için girişimlerine devam eden Trabzonspor kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Yeni sezon için Slovenya’da yurt dışı kampında olan Trabzonspor transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Yeni transferlerin yapılmasında büyük rol oynayan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, Bordo-Mavililere yeni sezon için umut veriyor mu? Yeni transfer hakkında Bordo-Mavili taraftarlar ne söylüyor? TAKA’da Trabzon sokaklarında Bordo-Maviye gönül veren taraftarlara sordu!

FORMA AŞKINA OYNAYACAK

62 yaşına geldim bir geçen sene gördük şampiyonluğu bir de 40 sene önce gördük. Burada az zorlanan kaçıyor. En fazla kim para veriyorsa topçular da oraya gidiyorlar. Trabzonspor’un altyapısından özünden gelmesi gerekiyor. Forma aşkına oynayacak adam para uğruna değil. Forma aşkına oynarsa Trabzonspor her zaman zirvede olur. Yeterli değil altyapıdan oyuncu gelmeli. Her sene altyapıdan 2 oyuncu bünyeye alınmalı.

UĞURCAN’IN GİTMESİ LAZIM

Bir stoper transferi daha olmalı, sağ bek transferi olmalı. Yeni transferler hakkında kasetleri izlediğim zaman potansiyelleri var ama ne kadar bizde iş yapar? Türkiye’de futbol biraz farklı. Ayak uydurabilirseler bu sene Trabzonspor iş yapar ama uyduramayabilirler de. Orsic geldi, Petkovic gelecek sanırım diğer transferleri beğenmedim. Forvet aldık zaten, kaleci gelmeli yeni. Uğurcan’ın gitmesi lazım. Onuralp genç, daha iyi birinin gelmesi lazım üst liglerden.

3 TRANSFER DE ORTA ŞEKERLİ

Bana kalırsa güzel oyuncular geldi. Orsic güzel bir oyuncu aslında. Bakasetas’ın gitmesi tabi ki üzer. Flavio iyi bir oyuncu başarılarının devamını diliyorum. Sağ ve sol kanat, forvete transfer yapılmalı.

Kamp sezonu açıldı. 2-3 tane yeni transferlerimiz var. 3 transferimizi de ben orta şekerli görüyorum. Orsic 1,5 yılda bir takım değiştiriyor benim için bir soru işareti. İnşallah iyi bir hazırlık sezonu geçer, hocamıza da güveniyorum, taktiklerini seviyorum. İstediği oyuncular alınırsa başarı elde eder diye düşünüyorum. Her mevkide eksiklik var. Abdullah hoca zamanında da iyiydik, sadece skor anlamında sorunlar vardı. Yeni hocanın taktiklerini seviyorum ama biraz kapalı kutu gibi bakalım yeni transferlerle ne yapacak?

Ayşe Sancak