Trabzonspor’un Taraftarları, “Trabzonspor’un iyi bir gidişatı yok, bu sene şampiyon olamayız. Trabzonspor’un altyapısına daha çok önem verilmeli” diyerek Başkan Ertuğrul Doğan’a başarılar dilediler.

Taraftarlar, Trabzonspor’un Başkanı Ertuğrul Doğan’dan ne bekliyor? Taraftarlar Ertuğrul Doğan’a ne gibi tavsiyelerde bulunuyor? Taka Gazetesi sizler için Bordo- Mavili taraftarlara sordu.

YERLİ OYUNCULAR İLE LİGE DAMGA VURURUZ!

Ahmet Baki, “Başkanımız şu an çok yeni daha iyi şeyler bekliyoruz. Gönlümüz başkan ile birlikte, başarılar bekliyoruz” dedi.

Ertuğrul Doğan’ın elinden gelenin en iyisini yaptığını ifade eden Çetiner Şahin, “Başkanımız altyapıya daha çok önem vermeli, şampiyonluk hemen hedefe koyulmamalı, takımın gelirlerine göre hareket edilmeli, amatör desteklenmeli, Trabzon’un altında oynayan 2. ve 3. ligde oynayan takımları desteklenmeli, Trabzonspor’un yerli oyuncuları ile lige damga vurabiliriz. Sürekli transferlerle ancak 40 seneden bir şampiyon olabiliriz” açıklamasında bulundu.

GİDEN FUTBOLCULARI, YÖNETİMİ ARAR OLDUK!

Ertuğrul Doğan’ın transferlerde başarısız olduğunu söyleyen Salih Yavuz, “Trabzonspor iyi değil bu durumda şampiyon olamaz. Trabzonspor’un yeniden yapılanmaya gidilmesi lazım, giden futbolcuları, yönetimi arar olduk. Alınan futbolcular sakat çıktı, bakalım ne olacak? Trabzonspor’un iyi bir gidişatı yok.  Bu sene şampiyon olamayız” ifadelerini kullandı.

Transferler konusunda Galatasaray’ın örnek alınması gerektiğini söyleyen Alperen Yedibela, “Başkana böyle transfer yapılmaz demek isterdim. Bizim değirmenimiz, suyumuz yok mu? Bekliyoruz, hiç uygun transferler yok. Oyunda bir heyecan göremiyorum. Diğer takımların maçlarını izliyorum, hepsi heyecanlı şampiyonluğa oynuyor gibi ama bu sene Trabzonspor ban ümit vermiyor. Başkanda vizyon göremiyorum, Ahmet Ağaoğlu başkanımızı çok özledik. Trabzonspor’dan bizi soğuttuğunu düşünüyorum. Umarım altyapıya daha çok önem verilir, yeni transferlerle daha iyi işler yapabiliriz yoksa kulüp battıkça batacak gibi gözüküyor” dedi.

ERTUĞRUL DOĞAN’I ÇOK SEVİYORUZ!

Ömer Aksoy, “Başkanımıza güveniyoruz, inşallah iyi bir sezon bizi bekliyor. Sıkıntılı bir sezon olacak ama uzun bir vadede iyi olacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor’un altyapısına daha çok önem verilirse, Trabzonspor’un ilk 11’inde daha çok yerli oyuncu olursa çok daha güzel olur” açıklamasında bulundu.

Özgür Aşık,”Ertuğrul Doğan’ı çok seviyoruz, inşallah ileride bizi daha iyi yerlere getirir, güzel bir anlaşma gerçekleştirdi. Bekleyip göreceğiz” dedi.

Transferleri daha erken yapması gerektiğini söyleyen Osman Maradoğlu, “Transfer konusunda biraz geç kalındığını düşünüyorum. Hazırlığı erken yapmalıydı. Finansal yönden kendi cebinden bile paralar verdi ama yeterli değil” ifadelerini kullandı.

PASSOLİG İÇİN 2 SAAT BEKLEDİM!

Ahmet Taşçı, “Ben yurt dışından maç için buralara geldim, meydanda ki bilet satış noktasında büyük bir kuyruk vardı, buradan stadın oraya gittik orada da saatlerce bekledik. Trabzon’da 2 tane gişe var, gişe makinesi bozuk yarım saat makinenin tamir edilmesini bekledik, makine düzeldi işlemler hızlı ilerlemiyor, 2 saat bekledim bir passolig çıkarmak için. Bu yaşadığımız sorunlardan sonra da yöneticilerimiz hiç taraftarlarımızı ‘maça bekliyoruz’ diye bizden isteklerde bulunmasın.  İlk önce oradaki yaşanan sorunu düzeltsinler, ondan sonra taraftarları maça davet etsinler. 3 bin kilometre uçarak buraya kadar geldik ama kendi şehrimde, kendi takımımın maçına gidemiyorum. Başkanımız da bunu duyuyorsa bu işe bir el atsın. Bazı transferler yapıldı, gidenler ve gelenler oldu. Oynanan hazırlık maçlarını pek iç açıcı gömüyorum. Takımın biraz zamana ihtiyacı var, başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Ayşe Sancak