Hatayspor ve Trabzonspor arasında oynan maçta 3-2 mağlup gelen Trabzonspor, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Taka Gazetesi’de Trabzonspor taraftarlarına yenilgiyi ve hakemin aldığı kararları sordu.

GEÇ VE YANLIŞ TERCİHLER YAPILDI!

Fuat Kaplan, “Maçtaki hakem resmen bizi katletti, Hatayspor’un 2. golün de ceza sahası içinde top adamın eline vurdu. Hakeminde ne olduğu belli, hoca yaptığı değişikliklerde geç kaldı ve yanlış tercihler yaptı. Maçı göz göre göre Hatayspor’a verdiler” dedi.

KAYBEDİLEN MAÇ UĞURCAN VE HOCANIN HATASIDIR

Osman Uslu, “Hakemin kararları kötüydü ama 2-0 öndeyken maç karşı takıma verilmez. Maçın kaybedilmesi Uğurcan ve Hocanın hatasıdır” şeklinde konuştu.

KÖTÜ OYNADIK AMA EMEĞİMİZİ HARCADILAR!

Hüseyin Nal,“2. golde sıkıntı yaşadık el pası vardı, kötü oynadık ama emeğimizi neden harcadılar? Hoca çok kötü, Beşiktaş maçında da kötü oynadık, maçta yendik ama kötü bir maç oynamıştık. Biz çok kötü maç oynuyoruz. İnşallah Pendikspor’u yeneriz, Uğurcan’a da sevgiler...” ifadelerini kullandı.

MAÇIN HAKEMİNDEN MEMNUN DEĞİLDİK

Abdullah Yiğit, “Beşiktaş maçından bu yana hakemlerin bize karşı olan tutumlarını rahatlıkla görüyorum. Dün akşam da maçın hakeminden memnun değildik. Hocanın yaptığı oyuncu değişikliklerini yerinde buluyorum. El pozisyonunu gördük itiraz ettik ama itirazımız da bir işe yaramadı” ifadelerine yer verdi.

MAÇ SONRASI TRABZONSPOR’A AĞIR KÜFRETTİLER!

 Alperen Derya, “Herkes bu maç için bahis oynamış, Trabzonspor’a ağır ağır küfürler duyuyoruz. Maçı izleyemedik, sadece Trabzonspor’a değil hakeme de söven sövene” açıklamasında bulundu.

HAKEM TRABZONSPOR’DAN YANA DEĞİLDİ!

Cihan Rıza Üzülmez, “Akşam ki hakem Trabzonspor’dan yana değildi, hocamız büyük bariz bir hayta yaptı. Yaptığı oyuncu değişikliklerini ben tamamen bir hata olarak gördüm. Hoca Eren ve Visca’yı alarak en büyük hatayı yaptı. İlk yarı 2-0 oynana oyun güzeldi ama ikinci yarıdan oynanan futbolda Trabzonspor’un t’si yoktu. Hoca bir değişiklik yaparak bunu toparlayabilirdi ama yaptığı değişiklikler bence tamamıyla yanlıştı. Kabu ledilmez ağır sonuçlar doğurdu. Dünaya’ya mal olmuş bir kulüp 45 dakikada 3 tane gol yemesi mümkün değildir. Bunların hocadan kaynaklı olduğnu düşünüyorum. Hatayspor’dan 3 tane gol yiyorsak gerçekten yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR’A HİÇ YAKIŞMADI!

Muammer Uzun, “Hakem kararlarını hiç iyi değerlendirmiyorum. Çok yazık oldu, bize her zaman yaptıkları şeyi yaptılar. Hep aynı hakemler ile karşılaştığımız için alıştık artık. Bu hoca yakında gider biz her zaman yerli hocadan yanayız. İlk yarıda iyiydik, 2-0 aldığımız maçı ikinci yarıda kaybetmemiz Trabzonspor’a hiç yakışmadı. Çok üzüldük, umarım takım bir an önce düzelir” ifadelerine yer verdi.

AKŞAM Kİ MAÇ TAM BİR REZALETTİ!

Murat Turan, “Akşamki maç tam bir rezaletti, her maçta olsan şey bu sorunlar ama sanki bizim maçlarımızda daha çok olan şeyler bu durumlar. Oyunda oynayamadık, yenilgimiz bedavaya gitti. Oyun oynayavbilsek hiç sorun değildi yenilmemiz ama oyun bile oynayamadık. O yüzden yenilgiyi hak ettik. Hoca bu maçta sınıfta kaldı” şeklinde konuştu.

2 GOLÜ GARANTİ OLARAK GÖRDÜLER

Kemal Uslu, “Hakem kararı herzaman ki gibi ama biz bu maçı alabilirdik. Hocamızın yine küçük bir hatası olarak görüyorum. Hatası oyuncuları erken çıkarması, hocanın attığımız 2 golü garanti olarak görmesi ve bu yüzden oyuncuları erken çıkardı. Oyuncu değişiklği olunca da oyunun da seyri değişti. Düşünceleri 60 dakkika Trabzonspor’un maç oynaması var bizim almamız yönündeydi. 2. Golde yaşanan el pozisyonu Trabzonspor’a devamlı olan şeyler, hakem kararları sürekli Trabzonspor’u kötü yönde etkilediği için hakemin karaları hep aynı sürekli Trabzonspor2a karşı oluyor yapacağımız birşey de olmuyor. Hakemlerin her zaman Trabzonspor üstünde ezici kararları var. İnşallah düzelir. Pendikspor maçında Trabzonspor’un tekrar çıkışa geçeceğini düşünüyorum” dedi.

HAKEM MAÇI TEK TARAFLI YÖNETTİ!

Samet Birinci,“Hakem tek taraflı bir maç yönetti. Bizim pozisyonlarımıza sürekli kart verilirken onlara hiç kart verilmedi. Pozisyonda el vardı, top dar alanda olduğu için ele verilmedi ama verilmeliydi. Hocanın Visca’yı oyundan çıkarmaması lazımdı. Bardhi’yi çıkarması lazımdı, Trezeguet’in solda oynaması gerekirken sağoa oynatıyor bu da yanlış bir karardı” açıklamasında bulundu.

HAKEM MAÇI HATAYSPOR’A VERDİ!

Ahmet Tütüncü, “Akşam hakem bizi yedi, bizim maçı aldı Hatayspor’a verdi. Deprem bölgesidir, ihtiyaçları var, Trabzonspor’da gönlü yüce bir takımdır. Hatayspor’u tebrik ediyorum, iyi bir mücadele verdi, maçı da iyi çevirdi. Hoca iyi oyuncuları çıkardı ama bazı oyuncular formda olamıyor, adapte olamıyor o yüzden olduğunu düşünüyorum . Trabzonspor bizim takımımız asla küsemeyiz”  ifadelerini kullandı.