Trabzonspor son oynanan maçlarda ki yenilgisi ile gündemden düşmüyor.

Trabzonspor taraftarları ise yenilgiler karşısında hem öfkeli hem de sabırlı davranıyor. Uzun zamandır Çaykur Rizespor’a yenilmeyen Trabzonspor’un kendi sahasın da yenilmesi Trabzonspor taraftarlarını oldukça sinirlendirdi. Taka Gazetesi de sizler için bordo mavili taraftarlardan Trabzonspor’un genel bir değerlendirmesini aldı.

Trabzonspor taraftarları ‘ bu sene çok kötü ve geç transferler yapıldı, bir transfere fazla takılı kaldık o transferde hüsranla sonuçlandı. Bu sene kümeye düşmezsek iyidir’ şeklinde konuştular.

LİGDE KÜMEYE DÜŞMEZSEK İYİ

Ömer Kara, “Trabzonspor’da ki sorun yönetimle alakalı, ligde düşmezsek iyidir. Bu sorunların halledilmesi için transferlerin yapılması gerekli” dedi.

Nihat Usta, “Takımda sadece yönetim değil futbolcularda da problem var. Bu durumun düzelmesi için yönetimin takımı artık oturtması lazım diye düşünüyorum. Sorunların giderilmesi için yönetimin değişmesi lazım, futbolcuların da arkadaşlıklarda problem yaşadığını düşünüyorum. ciddi manada forvet problemi var ama takımdaki sorun sadece forvet ile düzelmez. Yönetim bu durumu ya düzeltsin ya da yönetim değişsin. Ligde kümeye düşmezsek iyidir” ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR’UN KÖTÜ YÖNETİLMESİ AĞRIMIZA GİDİYOR

Harun Küçük, “Trabzonspor’da ekonomik sorun var, onu anlayışla karşılıyoruz ama bir Trabzonspor’un da bu kadar kötü yönetilmesi biraz ağrımıza gidiyor. Koyu Trabzonsporluyuz. Trabzonspor bizim bir yaşam parçamız, Trabzon’u Trabzon yapan Trabzonspor’dur. Trabzonspor’u nasıl yönettiklerini inan bilemiyoruz ama inanın ki Trabzonspor bu kadar kötü yönetilmedi. Trabzonspor şuan ki konumunda 7-8 sırada zor bitiririz” ifadelerine yer verdi.

Serdar Yılmaz,”Trabzonspor kadrosuna öncelikle iyi transferler yapılması gerekiyor. Ligde başarı iyi futbolcular ve transferlerle geliyor. Bence kadronun yeniden düzenlenmesi ve dizayn edilmesi gerekiyor. Trabzonspor’da herhangi bir sorun görmüyorum ama kadroda ciddi sorunlar var. Trabzonspor ligde 3 ya da 4’te bitirir” açıklamasında bulundu.

ALTYAPIDAKİ OYUNCULAR TRABZONSPOR’A DAHA ÇOK KATKI SAĞLAR

Suat Keçe, “Sorun bence yönetimde, birçok oyuncu da verimsiz, Trabzonspor’da defans tamamen yok gibi bir şey, Umut Bozok’a kalmış bir Trabzonspor var. Takip etmek bile istemiyorum gördükçe üzülüyorum. Forvet ve defans da takviyelere ihtiyacımız var. En azından Trabzonspor’un altyapısından oyuncu çıkarsınlar Trabzonspor’a daha çok katkısı olur. Ligde nerde kalırız inan bilmiyorum” dedi.

Kadir- Umutcan Eroğlu, “Maddi sıkıntılar yüzünden doğru dürüst transfer yapamadık. Şampiyon olduktan sonra çöküş yaşadık. Bu yüzden Trabzonspor’a olan ilgimiz de azaldı. Bende Ahmet Ağaoğlu’nun geri gelmesi gerekiyor. o gelirse Trabzonspor’un biraz daha düzeleceğine inanıyorum. Forvette adamlara ihtiyacımız var. Ligde 6 ya da 7’de bitiririz. Şuan ki kadro ile Hatay bile bizden daha iyi oynuyorlar o yüzden bu sene çok sıkıntılı bir durumda” şeklinde konuştu.

BU YÖNETİM VE HOCANIN GİTMESİ GEREKİYOR!

Yusuf Haktan, “Trabzonspor’da transfer eksikliği var. Eksik kadro yanlış oyuncular. Nokta atışı transferler gerekiyor. Yeni başkanın gelmesi lazım, yeni transferlere ve kadro değişikliğine ihtiyacımız var. Bazı oyuncular kadro dışı bırakılmalı. Mevcut ligde 7 ya da 8. oluruz” ifadelerini kullandı

Mehmet Ekşi, “Yönetimi ve futbolcusundan beklentimiz çok fazlaydı ama yönetim beklentinin altında kaldı. Trabzonspor için diyecek bir şey yok. Çözüm çok basit, beklediğimiz transferler vardı ne transfer gördük ne de beklediğimiz transferler geldi.  Bu yönetim ve hocanın gitmesi gerekiyor. Rize gibi bir takıma yenildiysek lig de 12. ya da 13. sırada bitiririz. Umarım kümeye düşmeyiz” açıklamasında bulundu.

TRABZONSPOR BU SENE TAM BİR FİYASKO

Fikret Lakot, “Sorun tamamıyla yönetimde, başkan söylediği vaatlerden hiçbirini yapmadı. Petkovic’in de durumu ortada 3 aydır bir transferin gelmesini bekliyoruz.  Kendi takımı ile sözleşme imzaladı, 3 ayki bütün çaba boşuna gitti. Forvetimiz yok, kalecimiz iyi değil, kanatlar da sıkıntılı, orta sahamız da yok. Trabzonspor bu sene tam bir fiyasko oldu. Her halükarda çözüm için transfer şart, ligde şuandaki konumu ile 5 ya da 6’da bitiririz. Trabzonspor’un zirveye oynayacağını sanmıyorum. Rakipler çok güzel transferler yaptı” dedi.

Murat Kaan Öztürk, “Trabzonspor’un durumu çok kötü, çözüm olarak takımın satılması gerekiyor. mevcut durumda ligde ile 8 ya da 9’da bitiririz” ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR KULÜBÜNÜN İMAJI ZEDELENDİ!

Onur Durmuş, “Sorun yönetimin birbirleri ile olan iletişimsizliğinden kaynaklanıyor bence, yönetimin bir birlik olabildiklerini düşünmüyorum. Trabzonspor’a yapılan transferlerde çok gecikti. Bazı oyuncular üzerine çok diretildi bu durum kulübümüzün imajını da zedeledi. Petkovic bizi çok bekletti, Gomez’i yolladık yerine bir adam alamadık. Ertuğrul Doğan’ın başkanlık vasfına sahip olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor için birçok sponsor kazandırmış olabilir ama her şey para değil bir yerde vizyon denilen şeylerde gerekiyor. Yönetimde ki kimseyi beğenmiyorum, camiayı birbirine kenetlemek için yıldız transferler gerekiyor. Başkan yıldız transferler yaparsa taraftarların onlara olan güveni de artar. Takımda bir tane yıldız transfer yok, taraftar hocaya gereğinden fazla güveniyor. Mevcut durumda Trabzonspor ligde 7 ya da 8’de bitirir. Kümeye düşmezsek iyidir” şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR’DA ALTYAPI ÖZE DÖNÜŞ LAZIM

Salim Uzun, “Trabzonspor’un yöneticilere güvenmemiz gerekiyor. Bizim zaten şampiyon olma ihtimalimiz yok, İstanbul’un 3 büyük takımı ile de mücadele etmemize gerek yok. Eskisi gibi gençlerimize güvenip onlar ile yol almamız gerekiyor. 3-4 tane yeni transfer ile yolumuza devam etmeliyiz. Abdülkadir Parmak neden gitti? Onun yerine aldığımız transfer ondan daha mı iyi? Değil, biz dikine oynamayı severiz. Abdülkadir Parmak’da dikine oynayan biriydi. İhtiyacımız olan oyuncuları oynatmıyorlar. Trabzonspor yöneticilerinin öncelikle kendi oyuncularına sahip çıkması lazım. 6. olalım 8. olalım ama en azından bizden birileri çıksın oynasın, yönetim pahalı transferlerden çok kendi çocuklarına sahip çıksın. Trabzonspor’da altyapı öze dönüş lazım. Biz formamızı koyarsak ligde 6 ya da 7’de bitiririz. Hakan Yeşil bir sakatlık yaşattı çocuğu linç ettiler. Uğurcan iki maç kötü oynadı ona da aynı muamele ettiler” dedi.

AYŞE SANCAK