Yeni sezon çalışmalarında ve transferde dur durak bilmeyen Trabzonspor yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni sezona güzel bir giriş yapan Trabzonspor’un ligde nasıl bir başarı sağlayacağı ise merak konusu oldu.

Trabzonspor, yeni sezonda umut vaat ediyor mu? Yeni sezonda kıyasıya rekabet sürerken bordo-mavili taraftarlar yeni sezonu ve Trabzonspor’un kadrosunu nasıl buldu? Taka spor okuyucuları için taraftara yeni sezon hakkında ne düşündüklerini sorduk.

Trabzonspor taraftarları, ‘ Trabzonspor bu sezon ligde kıyasıya yarışır. Bu takım ile ligde zor yarışırız’ diyen taraftarlar Trabzonspor konusunda ikiye bölündü.

TRABZONSPOR İÇİN DUA EDİYORUZ!

Cemil Duran,”Bu kadro ile Trabzonspor çok zor yarışır ama takımımıza güveniyoruz. Taraftarımız rahat olsun Galatasaray’ı cumartesi günü ezeceğiz. Fountas forvette iyi bir oyuncu oldu“ dedi.

Ali Ölmez,”Trabzonspor ligde güzel yarışır, yeni transferimiz de iyi daha iyi olacak inşallah, Trabzonspor için dua ediyoruz“ açıklamasında bulundu.

Mehmet Kuvvet,”Bu takımın önünde kimse duramaz bunu bilme lazım ama biraz zamana ihtiyacımız var transferlerimizi yapalım, yeni transferlerimizde hele bir gelsin. İlle de şampiyon olacağız diye de bir şey yok ama şampiyonluğa muhakkak oynayacağız. Ligde 2. de olabiliriz, şampiyonda olabiliriz. Kadromuz genişlerse ilk dörtte olabiliriz. Diğer takımlarda güzel transferler yaptı. Petkovic ve Fountas’ta gelsin, hiçbiri oynamasa ben çıkıp oynayacağım” ifadelerine yer verdi.

YENSEK DE YENİLSEK DE TRABZONSPORLUYUZ

Ali Cevher,”Her şeye rağmen biz yensek de yenilsek de Trabzonsporluyuz. Onun sevdası yüreğimize kazınmış, Trabzonspor gururumuz ve övüncümüzdür. Bu sezonda Trabzonspor’a başarılar diliyorum“ ifadelerini kullandı.

Yalçın Görneksiz,”Bu takım ile hiçbir yere gidemeyiz. Kadroyu görüyorsunuz, maçı da seyrettik, takım ne top oynadı ne de takım kurabildi Fenerbahçe, Galatasaray’a bu takım ile ne yapabilirsin ki? “ dedi.

Halil Aksu,”Trabzonspor bu sene ligde yarışır, ligde ilk 4’te değil de orta sıralarda oynayacaksa sıkıntısı yok. Bu takımdan ne şampiyonluk beklenir ne de kupa, geçen sene ki kadro bu sene ki kadrodan daha iyiydi. Trabzonspor 3 tane topçu aldı 3’üde sakat oldu” açıklamasında bulundu.

TRABZONSPOR’DA ŞANSSIZLIK VAR

Mustafa Aksu,”Ya borcu ödeyeceğiz ya da transfere gideceğiz ikisinden birini seçmemiz lazım. Trabzonspor’un İstanbul takımları gibi bir lüksü ne yazık ki yok. Bu takımla şampiyonlukta yarışamaz, bu kadro ile ortalarda ilk 5’te olalım yeter ama borcumuzu bitirelim. Harika bir sponsorluk anlaşması yaptı Trabzonspor için güzel bir şey ama bu kadro bizim için yetersiz. Para ile de şampiyon olunmuyor bunu da İstanbul takımlarında gördük “ dedi.

Erbay Kerem Aslan,” Trabzonspor kadro ile beraber ligde en fazla 4’te olacağını düşünüyorum. Teknik direktörümüzün istediği transferleri yaparsak bir yere gelebiliriz. Ertuğrul Doğan’ın transferler konusunda bütçesi ne yazık ki çok düşük, bütçeyi büyütmesi lazım. Fountas akşama Trabzon’a gelecek büyük bir beklentimiz var kendisinden inşallah kendisini bu takımda güzel bir yere çeker. Cumartesi günü takımımızı destekleyeceğiz “ ifadelerine yer verdi.

Murat Ulusoy,”Pahalı, iyi transfer diye bir şey yok, Trabzonspor diğer takımlar ile ligde yarışabilir. Trabzonspor’da şanssızlık var alınan futbolcular sakatlandı. Her an her şey olabilir, yeni transferler her şeyi değiştirebilir ama yeni transferleri de bünyemize katmamız lazım. Trabzonspor’a 2 yıldız oyuncu şart “ ifadelerini kullandı.

AYŞE SANCAK