Özellikle temel ve aile sağlıklarını kuvvetlendirerek çözmeye çalışacağız. Bizi burada çok iyi ağırlayan Sayın Valimiz, belediye başkanı ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Dünyada En İyiyiz

Kanser Riski Büyüyor! Bazı Genler Menopozu Erken Tetikliyor ve Kanser Riskini Artırıyor Kanser Riski Büyüyor! Bazı Genler Menopozu Erken Tetikliyor ve Kanser Riskini Artırıyor

Memişoğlu, Türkiye'nin sağlık çalışanları ve sağlık altyapısı ile dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkeler arasında olduğunu belirtti. "Sabahleyin Trabzonspor’un lige çıkışının 50. yılını çok güzel nostaljik bir toplantı ile kutladık. Maalesef üzgünüz. İran’daki olaylar, vahşeti yapan bazı ülkeleri ve bunu seyreden bazı ülkelerin kendilerine gelmesini istiyoruz. Hastaneler bombalanıyor. İnsanlar öldürülüyor bizler de üzülüyoruz. Daha çok çalışarak daha çok üretmemiz gerekiyor. Dünyanın daha hassasiyet göstermesini istiyoruz. Biz insanları yaşatmaya çalışıyoruz. Maalesef 40 bin insan öldürüldü. Bu olayları yaşamak istemiyoruz. Biz sağlıkçılar, insanları yaşatmak istiyoruz. Dünyanın barışçıl yönetilmesini talep ediyoruz" dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK