Dereiçi Tesisleri ve Yayın Balığı ile Ünlü

26 yıllık bir geçmişe sahip olan Dereiçi İşletmesi, dünyaca meşhur yayın balığı ve özel sosu ile tanınıyor. İşletme sahibi Ebru Şencan, tesislerinin bölgeye Türkiye’nin değişik illerinden ve yurtdışından misafir çektiğini vurguladı. “Samsun Ayvacık’ta Hasan Uğurlu Baraj Gölü kenarında yer alan Dereiçi Tesislerimiz, muhteşem göl manzarası ve Yeşilırmak’ın huzur veren sesi eşliğinde 26 yıldır hizmet vermekte. Tesisimizde kahvaltı çeşitleri yanı sıra, balık ve et yemekleri sunmaktayız. Kahvaltı ile birlikte, Yöresel Yayın Balığımız ve özel sosu yıllardır Ayvacık ile simge olmuş durumda,” dedi.

Arap Turistlerin Trabzon İlgisi Azaldı! Fiyat Politikalarına Dikkat Arap Turistlerin Trabzon İlgisi Azaldı! Fiyat Politikalarına Dikkat

Bölge Turizmine Katkı

Ebru Şencan, profesyonel ekibi ile birlikte yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlere en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. “Özel soslu yayın balığımız ile, Samsun’un şirin ilçesi Ayvacık’ın kapıları tüm dünyaya açılmakta, ilçemizin ve ilimizin tanıtımı yapılarak, bölge turizmine katkı sağlamaya çalışmaktayız,” dedi.

Ayvacık ilçesi, doğal güzellikleri ve misafirperverliği ile dikkat çekerken, Dereiçi Tesisleri de lezzetleri ve sunduğu hizmet ile turistlerin vazgeçilmez durağı haline gelmiş durumda.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU