Sevgili okurlar, bazı özel sorunlarım nedeniyle bugüne kadar yazı yazamamıştım. Bu süreçte olan birçok olaylar yanında transfer döneminin büyük bir bölümü de tamamlandı. Yine hiç olmadığı kadar futbolcu transfer edildi.

Ancak takımın geçen yıldan kalan sorunlarına sağ stoper hariç bir çözüm bulunamadı.

Özellikle 8, 9 ve 10 numaralara bir çözüm bulunamadan Avrupa arenasına çıktık.

Takımımızda beyin özelliği ve de takım aklı taşıyan bu mevkilerin yokluğu yüzünden akranımız olmayan iki Avrupa takımı önünde bir varlık gösteremeden elendik.

Eyüp maçı ile lige dönmeden bu kez belli odakların da baskısı ile hoca istifa etmek zorunda kalmış bu şekliyle başsız da kalan takım İhsan Hoca’ya emanet edilerek yeni hoca arayışına başlandı.

Sevgili okurlar, özellikle son bir aydır kulüp çevreleri, taraftar ve camiada olan gelişmeleri milli takım arasındaki boşlukta detaylı bir şekilde irdelemeye çalışacağım.

Şu anda hoca konusu öncelik arz ediyor.

Duyguları değil aklı öne koyarak kulübümüzü gerek teknik gerekse bilgi birikimi olan bir hocaya teslim etmek gerekiyor.

Gerçi yukarıda bahsettiğim eksikler olduğu sürece gelen hocanın da başarılı olması zor görülüyor.

Sonuç olarak son üç sezondur uygulanan transfer politikaları ve takım mühendisliği sınıfta kalmıştır. Kulübün maddi açıdan sıkıntıya düştüğü bu transferlerin kimler tarafından yapıldığı sorgulanıp hesap sorulmadıktan sonra değişen pek bir şey olmayacaktır.

Bitirirken onca transfere rağmen takımın bel kemiği ve aklı mevki olarak hala sorunlu ise Eyüpspor maçında alınan beraberlik iyidir.

İyi haftalar.