Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu

Abdullah Ayaz Kimdir?

1 Şubat 1981 doğumlu olan Abdullah Ayaz, lisans ve yüksek lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı. Ayaz, çeşitli profesyonel futbol ve basketbol kulüplerinde, sivil toplum kuruluşlarında (STK) üst düzey yöneticilik yaparak önemli deneyimler kazandı. 10 yıllık kamu yöneticiliği tecrübesine sahip olan Ayaz, evli ve bir çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Abdullah Ayaz (@aayazabdullah) / X

Abdullah Ayaz, Trabzonspor Kulübü Sportif AŞ ve Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yaparak önemli başarılara imza attı. Yeni görevi ile birlikte Türk futboluna önemli katkılar sağlaması beklenen Ayaz, TFF'deki görevine hızlı bir başlangıç yapacak.

Abdullah Ayaz (@AbdullahAyaz_) / X

Trabzonspor camiası ve futbolseverler, Abdullah Ayaz'ın TFF'deki yeni görevinde neler yapacağını merakla bekliyor. Bu atamanın TFF'nin gelecekteki stratejileri ve yönetim anlayışı üzerinde büyük bir etkisi olacağı öngörülüyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK