Kırklar Mescidi’ni Ziyaret Eden İlk Başkan Ahmet Metin Genç, Oldu Kırklar Mescidi’ni Ziyaret Eden İlk Başkan Ahmet Metin Genç, Oldu

GÜÇLÜ TEMSİL
Trabzon Barosu'nun tarihî misyonuna yeniden kavuşması gerektiğine dikkat çeken Orhan, baronun potansiyelini en iyi şekilde kullanarak güçlü ve etkin bir temsil mekanizması oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Baronun tarihî birikimini modern hukuk anlayışıyla birleştirerek baronun gücünü yeniden inşa edeceklerini vurguladı.
GENÇLERİN SESİNİ DUYURACAĞIZ
Orhan, genç avukatların karşılaştığı sorunlara da özel bir yer ayırdı. Ekonomik zorluklar, iş bulma sıkıntıları ve mesleklerini icra etmekte yaşadıkları güçlüklerin farkında olduklarını belirterek, bu sorunların çözümü için Trabzon Barosu’nun daha fazla çaba göstereceğini söyledi. Ayrıca, genç avukatların talepleri doğrultusunda bir "Genç Avukatlar Meclisi" kurarak onların sesini daha güçlü duyurmayı hedeflediklerini ifade etti. Baro yönetiminde şeffaflık ve katılımcı bir anlayış benimseyeceklerini belirten Orhan, tüm faaliyet ve kararları üyelere açık ve şeffaf bir şekilde ileteceklerini taahhüt etti. Meslektaşlarının görüş ve önerilerini dikkate alarak yönetim politikalarını şekillendireceklerini de sözlerine ekledi. Av. Hakan Orhan, başlıca projelerini şöyle sıraladı: Yeni baro binasının aktif hale getirilmesi, baro restoranı açılması, baroda dijital dönüşüm yapılması, Avukat Hakları Merkezi, Eğitim Merkezi ve Genç Avukatlar Meclisi'nin kurulması, avukatlara ücretsiz programlar sağlanması, reklam yasağı ile mücadele edilmesi, baro bülteni çıkartılması ve toplumda hukuk bilincinin geliştirilmesi.
EKİBİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Av. Hakan Orhan’ın ekibi şu isimlerden oluştu: Av. Dr. Tayfun Tuna, Av. Ebru Balta Çavdar, Av. Emrah Aslan, Av. Gülnaz Katipoğlu Aktaş, Av. Sefa Uslu, Av. Murat Han Yıldız, Av. Şifanur Çebi, Av. Abdurrahman Enes Çakar ve Av. Sena Kasapoğlu Calap.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA