Şehir genelinde devriye görevlerini sürdüren zabıta ekipleri, Ganita Sahil Parkı'nda ağlayan bir çocukla karşılaştı. Çocuğu teselli eden ekipler, hemen bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Kayıtlarda, bir erkek şahsın panik halinde hareket ettiği görüldü. Zabıta ekipleri, hızlı bir şekilde bu şahsın yanına giderek durumu öğrendi. Çocuğunu kaybettiği anlaşılan şahsın, Körfez ülkelerinden Trabzon’a tatil için geldiği belirlendi. Zabıta ekipleri, gösterdikleri özverili çalışma sonucunda çocuğu ailesine kavuşturdu.

Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulüp Binası Yükseliyor! Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulüp Binası Yükseliyor!

Çocuğuna kavuşan Arap turist büyük bir sevinç yaşadı ve zabıta ekiplerine teşekkürlerini iletti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, devriye faaliyetlerinin aralıksız devam edeceği belirtilerek, “Şehrimizde yaşayan herkesin güven ve huzur içinde zaman geçirmesi için ekiplerimiz her zaman görev başında olacak. Vatandaşlarımız ve turistler, herhangi bir olumsuzluk yaşadıklarında bize başvurabilirler,” denildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin bu hızlı ve etkili müdahalesi, şehirde yaşayan ve şehri ziyaret eden herkesin güvenliği için ne kadar dikkatli ve duyarlı olduklarını bir kez daha gösterdi. Ganita Sahil Parkı’nda yaşanan bu olay, zabıta ekiplerinin hassas ve titiz çalışmalarının önemini ortaya koydu.

Kaynak: HABER MERKEZİ