SAHA PARTİSİ VURGUSU: HER GÜN HER YERDEYDİLER

Ramazan ayında adeta seçim atmosferi yaşatan AK Parti Trabzon İl Teşkilatı, iftar saatinde sahada, sahurda sokaktaydı. İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Biz bir salon partisi değil, her daim sahada olan bir teşkilatız. Vatandaşın gönlünde olmak için gecemizi gündüzümüze kattık” ifadeleriyle sahadaki aktif çalışmaların altını çizdi.

KADIN KOLLARINDAN TÜRKİYE ÇAPINDA ÖRNEK PERFORMANS

AK Parti Kadın Kolları Trabzon Teşkilatı, Ramazan boyunca gerçekleştirdiği programlarla dikkat çekti. Büyükşehirler arasında en fazla etkinlik düzenleyen 3. il olarak açıklanan Trabzon Kadın Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende ödüllendirildi.

Başkan Mumcu, “Bu gurur Trabzon’un. Kadınlarımız sadece sahada değil, gönüllerde de iz bıraktı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.

RAMAZANDA SAHADAN BİR AN BİLE AYRILMADILAR

Ramazan boyunca “İftara 5 Kala”, “Gönül Sofraları”, “Çay Bizden Sohbet Sizden”, “Geceye Işık Tutan AK Gençlik” gibi birçok programla vatandaşlarla temas kuran teşkilat üyeleri, AK Parti’nin güçlü saha refleksini bir kez daha ortaya koydu. Kadın kollarının bu etkinliklerdeki rolü ise başarının anahtarı oldu.

“ERDOĞAN’IN MORALİYLE GÜÇLENİYORUZ”

Başkan Dr. Sezgin Mumcu, teşkilatın motivasyon kaynağının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirterek, “Liderimizin sahaya verdiği değer, bizleri hep diri tutuyor. Sahada olmak, milletin içinde olmak AK Parti’nin temel karakteridir,” dedi.

BAŞKAN MUMCU’DAN TEŞEKKÜR VE TEBRİK

Köy Enstitülerinin 85. Yılı: Aydınlanmanın Meşalesi Sönmedi Köy Enstitülerinin 85. Yılı: Aydınlanmanın Meşalesi Sönmedi

Kadın Kolları'nın sahadaki başarısını övgüyle dile getiren Mumcu, “Bu başarı bir tesadüf değil, planlı ve samimi bir çalışmanın sonucudur. Kadınlarımız her zaman olduğu gibi bu Ramazan’da da teşkilatımıza güç kattı. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT