Film çekimleri öncesinde Araklı Belediyesini ziyaret eden yönetmen Kubilay Erkan Yazıcı, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi ve Meclis Üyesi İsmail Güven ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında açıklama yapan Başkan Çebi, “Uluslararası ödüller kazanmış Uzak Ülke filminin yönetmeni Kubilay Erkan Yazıcı’yı misafir ettik. Araklı Pazarcık’ta çekeceği yeni film 'Doğudan Fragmanlar' ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz" Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz"

Araklı’da Çekilecek Film 22 Ülkede Yayınlanacak Başkan Hüseyin Avni Coşkun Çebi, filmle ilgili yaptığı açıklamada, “Araklı’da çekilecek ve dünya çapında 22 ülkede gösterilecek olan bu film, ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Çalışmalara başladık, kıymetli yönetmenimize nazik ziyaretleri ve ilgileri için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Film çekimlerinin başlamasıyla birlikte, Trabzon’un doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri uluslararası izleyiciye sunulacak. 'Doğudan Fragmanlar' filmi, Trabzon’un sinema dünyasındaki yerini pekiştirecek ve kentin adını dünya çapında duyuracak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN