Destek Kampanyası

Türkiye genelinde başlatılan ‘Gazze'ye Kardeş Payı’ kampanyası kapsamında Trabzon’da Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Trabzon Temsilciliği ve Kızılay iş birliği ile Hayır Çarşısı açıldı. 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda kurulan 7 farklı standın açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, KADEM Trabzon Temsilcisi Elif Yükünç ve çok sayıda yardımsever vatandaş katıldı. Hayır Çarşısı, 31 Temmuz Çarşamba günü saat 22.00’a kadar açık olacak ve buradan elde edilen gelirler Filistin halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılacak.

Başkan Vekili Gülay: “Bu Acının Tarifi Yok”

Filistin halkının her zaman arkasında olduklarını ifade eden Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, KADEM'in bu konudaki çabasını tebrik ederek, “Gazzelilerin çekmiş olduğu ıstırabı bir nebze olsun dindirmeye çalışıyoruz. İnşallah tez zamanda bu zulüm biter. Biz çocuklarımızın tırnağına bir diken batsa acısını hissediyoruz, ya o anneler, babalar çocuklarını kaybediyor. Bu acının tarifi yok. Onlara destek olmalıyız.” dedi.

Güneysu’da İlköğretim Haftası Etkinlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu Güneysu’da İlköğretim Haftası Etkinlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu

KADEM Trabzon Temsilcisi Yükünç: “Soykırım Bitene Kadar Destek”

KADEM Trabzon Temsilcisi Elif Yükünç ise “Trabzon'da bu kadar duyarlı vatandaşla birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. ‘Gazze'ye Kardeş Payı’ kampanyamız kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay ile iş birliği içerisindeyiz. Elde edilen gelirlerle ihtiyaç listelerimizi hazırlayacağız ve acil ihtiyaç ekipleri oluşturacağız. Ayrıca, dijital bağış platformlarımız da var. Soykırım bitene kadar Filistin halkının arkasında olacağız.” şeklinde konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN