Heyecan Veren Takım Olacağız Başkan Doğan, taraftara heyecan ve sinerji veren bir takım oluşturmak istediklerini belirterek, "Tek hedef zirvede olan bir Trabzonspor oluşturmak. Yeni sezonda camiamızın desteğiyle heyecan veren bir Trabzonspor’u izleteceğiz. Bugüne kadar 6 tane transfer yaptık, 6 tane daha oyuncu almayı planlıyoruz. Yarından sonra transferlerimizi tek tek açıklayacağız" dedi.

Meunier Bu Formayı Bir Daha Giyemez Thomas Meunier'in takımdan ayrılması konusunda B planlarının hazır olduğunu ifade eden Doğan, "Meunier meselesinde Trabzonspor'un B planı hazırdı. Eğer bir aksilik olmazsa 1-2 gün içerisinde yeni sağ bekimizi Trabzon’a getireceğiz. Thomas Meunier'i alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti ve Meunier de bize ulaşmaya çalıştı. Ama Meunier bir daha bu formayı giyemez" diye konuştu.

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

Başkan Doğan’ın açıklamaları, Trabzonspor taraftarları arasında büyük heyecan yarattı. Yeni sağ bekin takıma katılmasıyla Bordo-Mavililer, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN