"TRABZONSPOR ARAYINCA ‘ARTIK DURALIM’ DEDİM"

Nwakaeme, farklı takımlardan teklifler aldığını belirtirken, Trabzonspor'dan gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini ifade etti: “Tabi ki teklifler geldi. Hatta ilk ayrılışımdan sonra da teklifler geldi. Yani Suudi Arabistan’a ilk gittiğimde o sırada zaten başka takımlardan da teklifler geldi, bu dönemde de teklifler geldi. Ama Trabzonspor beni aradığında herkese dedim ki ‘Artık duralım, ben Trabzonspor’a tekrar geri döneceğim’ diye düşündüm. Ama teklif gelmesi açısından değerlendirecek olursak evet, başka takımlardan da teklif aldım ama Trabzonspor aradığında ‘Ben tekrar geri döneceğim’ dedim.”

Nwakaeme'nin bu samimi açıklamaları, Trabzonspor taraftarları arasında büyük yankı uyandırdı. Nijeryalı yıldızın Trabzonspor'a olan bağlılığı ve sadakati, bordo-mavili camiada takdirle karşılandı. Nwakaeme, yeni sezonda Trabzonspor formasıyla tekrar sahalarda olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak! Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak!

Muhabir: AYŞE SANCAK