Avcı'dan Rehavet Uyarısı: ‘Büyük Avantaj Yakaladık Ama Turu Henüz Geçmedik’

Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ve teknik ısınma çalışmaları yapıldı. Bordo-Mavililer, dar alanda oyun ile devam eden antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

AVCI’DAN REHAVET UYARISI Bugün yapacağı taktik antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye koyulacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, ilk maçta alınan 2-0'lık sonuçla avantaj elde ettiklerini ancak henüz turu geçmediklerini vurguladı. Avcı, oyuncularını rehavet konusunda uyararak, "Büyük avantaj yakaladık ama turu henüz geçmedik" dedi.

Trabzonspor, Papara Park’ta oynanacak rövanş maçına odaklanmış durumda ve teknik ekip, oyuncuların maç boyunca konsantrasyonlarını yüksek tutmalarını istiyor. Bordo-Mavili taraftarlar, takımın Avrupa serüvenine devam etmesi için büyük bir heyecanla maçı bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK