Trabzonspor 2024-2025 Kombine Biletleri Satışa Çıktı: Yeni Fiyatlarla Beraber... Trabzonspor 2024-2025 Kombine Biletleri Satışa Çıktı: Yeni Fiyatlarla Beraber...

Karadeniz ekibi, bu transfer çalışmaları kapsamında son olarak 23 yaşındaki Avusturyalı orta saha oyuncusu Muhammed Cham ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Cham'ın kulübü Clermont ile yapılan bonservis pazarlıkları son aşamaya geldi. Ligue 1'den düşen Fransız ekibine yaklaşık olarak 4.5-5 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ödenmesi ve bu ödemenin taksitler halinde yapılması bekleniyor.
Transferts : Trabzonspor a fait une offre pour Muhammed Cham (Clermont) -  L'Équipe

Muhammed Cham, geçtiğimiz sezon Ligue 1'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Kanatta ve 10 numara pozisyonunda görev yapabilen genç oyuncu, 33 maçta 8 gol atıp 4 asist yaparak takımına önemli katkı sağladı.

Muhammed Cham transferinde yeni gelişme - Trabzonspor'a olumlu dönüş |  Transfermarkt

Trabzonspor yönetimi, Muhammed Cham transferini 24 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına yetiştirmeyi hedefliyor. Cham'ın teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadrosuna katılmasıyla birlikte takımın orta saha seçenekleri genişleyecek ve hücum gücüne önemli bir katkı sağlanması planlanıyor.

 

Muhabir: BİROL SANCAK