Trabzonspor'un 10 Numara Transferinde Belirsizlik Sürüyor

Dragus, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundustram, Cihan Çanak, Malheiro, Savic ve Okay Yokuşlu ile anlaşarak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, taraftarlarına büyük bir heyecan yaşatmış durumda. Ancak takımın kilit pozisyonlarından biri olan 10 numara için transfer çalışmaları devam ediyor.

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

10 Numara Transferinde Belirsizlik

Trabzonspor'un uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Muhammed Cham transferinde henüz bir ilerleme kaydedilemedi. Clermont kulübü ile yapılan pazarlıklarda, Trabzonspor'un 5 milyon euro'luk teklifini bir miktar daha artırdığı belirtilirken, Clermont'un ise teklifi kabul etmeyip 7 milyon euro'ya kadar indiği öğrenildi. Bu süreçte Trabzonspor'un yeni bir adım atması bekleniyor.

Yeni İsimlerle Görüşmeler Başlayabilir

Eğer Trabzonspor, Cham transferini tamamlayamazsa, alternatif isimlere yönelerek kısa süre içinde 10 numara pozisyonuna takviye yapmayı planlıyor. Bordo-mavililerin, hedefledikleri yeni sezon başarıları için bu kritik transferi en kısa sürede netleştirmesi gerekiyor.

Trabzonspor'un yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak adına kadrosunu daha da güçlendirme çalışmaları, taraftarlar arasında büyük bir beklenti oluşturuyor. 10 numara transferi konusundaki belirsizliğin yakında çözüme kavuşması, bordo-mavili camiayı rahatlatacak gibi görünüyor.

Muhabir: BİROL SANCAK