Nwakaeme: "Ligde Kalitenin Yükselmesi Beklentilerin Karşılığıdır"

"LİGİN KALİTESİNİN YÜKSELMESİ BEKLENEN BİR DURUM"

Nwakaeme, Süper Lig'deki kalite artışının beklentilerin bir sonucu olduğunu belirterek, "Hayat her gün gelişiyor, her sezon kalite, seviye yükseliyor daha da yukarıya gidiyor. Trabzonspor açısından da böyle. Trabzonspor’un şampiyonluğu kazanmasından sonra da tabi ki beklenti daha büyük. Herkeste aslında beklenti var. Dolayısıyla ligin kalitesinin ve seviyesinin yükselmesi şaşırtıcı bir durum değil, aksine beklediğiniz bir durum. Zaten böyle olması gerekir diye düşünüyorum ben de." dedi.

Yusuf Yazıcı'nın Geleceği Belirsizliğini Koruyor! Yusuf Yazıcı'nın Geleceği Belirsizliğini Koruyor!

"LİGİN SEVİYESİ YÜKSELDİKÇE SEYİR ZEVKİ ARTAR"

Nwakaeme, ligin kalitesinin artmasının seyir zevkini de olumlu etkilediğini vurgulayarak, "Bu lig için de kaliteli ve iyi bir durum diye düşünüyorum. Çünkü ligin seviyesi yükseldikçe tabi ki seyir zevki olarak da daha iyiye gidiyor. Ben de tabi ki bu durum beni de olumlu anlamda etkiledi diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Nwakaeme'nin açıklamaları, Trabzonspor taraftarları ve Süper Lig izleyicileri arasında büyük ilgi uyandırdı. Nijeryalı yıldızın geri dönüşü ve ligdeki kalite artışına dair düşünceleri, futbolseverler tarafından dikkatle takip ediliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN