Trabzonspor Deplasmanda İlk Golünü Yedi, İlk Golünü Attı Trabzonspor Deplasmanda İlk Golünü Yedi, İlk Golünü Attı

Yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına hız kesmeden devam eden Trabzonspor, golcü arayışlarını sürdürüyor. Onuachu transferini gerçekleştirse bile bir golcü oyuncu daha kadrosuna katmayı hedefleyen Bordo-Mavili ekip, daha önce Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk ile görüştü ancak olumsuz yanıt aldı. Bu gelişmenin ardından Trabzonspor, rotasını alternatif isimlere çevirdi.
Aslen Trabzonlu olan, İsviçre Milli Takımı forması giyen ve İngiltere Championship ekiplerinden Burnley'de oynayan Muhammed Zeki Emduni, Trabzonspor'un yeniden gündemine geldi. Almanya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı ile İngiltere'ye elenen 23 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'un nabız yokladığı öğrenildi.
Resmi Temas Kuruldu Bonservis değeri 12 Milyon Euro olarak belirtilen Muhammed Zeki Emduni için Trabzonspor'un Burnley ile resmi temas kurduğu ve oyuncunun kiralık olarak da alınmasının gündemde olduğu belirtildi. Emduni, daha önce İsviçre ekibi Basel'de oynarken Trabzonspor'a karşı Avrupa maçında gol atmıştı. Trabzonspor'un bu transferdeki kararlılığı, yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirme hedefini açıkça ortaya koyuyor.
Trabzonspor'un Muhammed Zeki Emduni transferi konusunda Burnley ile görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşma sağlanması halinde genç oyuncunun Bordo-Mavili formayı giyeceği ifade edildi. Taraftarlar, aslen Trabzonlu olan Emduni'nin transferinin gerçekleşmesini heyecanla bekliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA